![]() |
Dracula Ascension si Dracula Legacy
Cel din urma este filmat integral in Romania!Mentionez ca in ambele filme sunt prezenti actori romani dar nu personaje principale ci secundare...credeti-ma ca merita sa fie vizualizate filmele...santos si tie ti le recomand! :wink: |
as dori sa stiu si eu filmele care exista cu tuning,masini,curse pe strazi,motociclete.... ! incep eu lista voi tre so continuati ca vreau sa vad si eu ceva misto si nu mai stiu ce : fast&furious,gone in 60',bikerboys,torque,2fast2real for hollywood,suburbia,... si numi mai vine nik in cap! insirati si voi filme de genu asta
|
2fast2real for hollywood?!?
Asta cand a aparut? :? |
Re:
Quote:
|
andrei din toata lista facuta de tine un film nam gasit in reteaua din tulcea! :)))) serios vorbesc... ! 2fast2real e de ceva vreme ,,, sunt vreo 3 documentare si urmeaza si al 4lea ...! cine mai stie si alte filme sa zica aici ca poate gasesc ceva si la mine in retea! :)
|
2Fast2Real e misto, l-am vazut aseara prima data :)
Pentru cei care nu stiu: prin iulie, posibil 23, o sa aiba loc premiera in Romania la <<The Fast and the Furious: Tokyo Drift>> deci mergeti de pe'acuma si luati un bilet :D |
caut si eu videoclip N&D-Cand vine seara :) ...dk il gaseste cineva!
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
10x Zer0_Cool! .... :dance: :dance: :dance: :joy: :joy: cat l-am cautat!!
|
You`re welcome. :wink:
|
the long weekend - comedie cretina :D
preety funny |
Tocmai am vazut Big Momma`s House 2. Vi-l recomand tuturor, e super tare.
|
eu acu cateva min am terminat de vizionat Underworld-evolution...este super frumos ptr cei care indragesc filmele thriller groaza dar trebuie sa vedeti si prima parte ca sa aiba un sens :wink:
|
i got five on it
in mare, unii care vor iarba neaparat... e destul de funny filmul |
Lock, Stock And Two Smoking Barrels
actiune in mare.. prea genial filmul asta gotta try it ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 07:59. |
- Copyright 2026 4Tuning