![]() |
Re: Poze cu masinile din Oradea....
vezi ciky, daca mai asteptai 2 luni, te faceai cu megane tuningat, nu logan. eh, las ca mandra e si a ta, mai ales dupa ce o dichisesti.
|
Quote:
|
ba ca tot ati vorbit de mercedesu ala cobra , amu cum or zis si altii chiar ara ca foamea. Toate is pur si simplu aruncate acolo asa numa sa fie. tot timpu cand il vad ma bufneste rasu ;))
|
Am observat in primele pagini ca Flaviutza era disperata sa afle a cui ii CROSSFIRE`u , stiu eu a cui ii si am fost cu el , pot sa zic ca merge bestial :) adic ma rog omu abia o ciupit acceleratia si deja ma lipeam in scaun , are un sunet la motor de rupe loc + iar AUDIO are linie infinity din fabrica. Alexxxl un singur CROSSFIRE este care circula pe strazi !
|
Quote:
|
Ciudat ca io nu l-am vazut never :) daca tu zici asa o fi cum zici tu , dar stiu ca asta argintiu a fost primul de pe aici si am si fost cu el si merge super
|
Nu are nimeni din intamplare poze cu fostu opel calibra lui Erwin..dak are sa le puna...
|
care dintre ele?
|
Pai pe mine m-ar interesa amandoua si calibra cabrio si calibra coupe.Mai mult Coupe
|
1 Attachment(s)
:shock: Calibra Rosie :shock:
|
am avut si yo okazia sa prind ieri in orash mazda mx-6-le lui Gabi de la Linx Tuning...luni pun si poza...ii tare mashina:)
|
1 Attachment(s)
cum am promis :)
|
Nu mai are cineva poze de o calitate mai buna cu masina asta?daca da plz punetzi cateva
|
sunt o gramada in galeria cu poe de la bucuresti, de pe 1 aprilie
|
Ms Daflyer am sa ma uit....
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:48. |
- Copyright 2026 4Tuning