Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Poze cu masinile din Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/5088-poze-masinile-oradea.html)

civic_ex 15-06-06 00:41

Re: Poze cu masinile din Oradea....

vezi ciky, daca mai asteptai 2 luni, te faceai cu megane tuningat, nu logan. eh, las ca mandra e si a ta, mai ales dupa ce o dichisesti.

Ciky 15-06-06 19:57

Quote:

Originally Posted by civic_ex
vezi ciky, daca mai asteptai 2 luni, te faceai cu megane tuningat, nu logan. eh, las ca mandra e si a ta, mai ales dupa ce o dichisesti.

nu-mi tre!;)

DaBotta 20-06-06 14:22

ba ca tot ati vorbit de mercedesu ala cobra , amu cum or zis si altii chiar ara ca foamea. Toate is pur si simplu aruncate acolo asa numa sa fie. tot timpu cand il vad ma bufneste rasu ;))

DaBotta 20-06-06 14:24

Am observat in primele pagini ca Flaviutza era disperata sa afle a cui ii CROSSFIRE`u , stiu eu a cui ii si am fost cu el , pot sa zic ca merge bestial :) adic ma rog omu abia o ciupit acceleratia si deja ma lipeam in scaun , are un sunet la motor de rupe loc + iar AUDIO are linie infinity din fabrica. Alexxxl un singur CROSSFIRE este care circula pe strazi !

Ciky 21-06-06 21:00

Quote:

Originally Posted by DaBotta
Am observat in primele pagini ca Flaviutza era disperata sa afle a cui ii CROSSFIRE`u , stiu eu a cui ii si am fost cu el , pot sa zic ca merge bestial :) adic ma rog omu abia o ciupit acceleratia si deja ma lipeam in scaun , are un sunet la motor de rupe loc + iar AUDIO are linie infinity din fabrica. Alexxxl un singur CROSSFIRE este care circula pe strazi !

mai documenteaza-te pentru ca mai este unu' negru!;)

DaBotta 22-06-06 01:14

Ciudat ca io nu l-am vazut never :) daca tu zici asa o fi cum zici tu , dar stiu ca asta argintiu a fost primul de pe aici si am si fost cu el si merge super

Andre3y 23-06-06 10:44

Nu are nimeni din intamplare poze cu fostu opel calibra lui Erwin..dak are sa le puna...

daflyer_oradea 24-06-06 12:57

care dintre ele?

Andre3y 25-06-06 09:55

Pai pe mine m-ar interesa amandoua si calibra cabrio si calibra coupe.Mai mult Coupe

Andre3y 25-06-06 09:58

1 Attachment(s)
:shock: Calibra Rosie :shock:

BIG_mafia 25-06-06 11:41

am avut si yo okazia sa prind ieri in orash mazda mx-6-le lui Gabi de la Linx Tuning...luni pun si poza...ii tare mashina:)

BIG_mafia 26-06-06 18:56

1 Attachment(s)
cum am promis :)

Zuky 27-06-06 08:02

Nu mai are cineva poze de o calitate mai buna cu masina asta?daca da plz punetzi cateva

daflyer_oradea 27-06-06 23:22

sunt o gramada in galeria cu poe de la bucuresti, de pe 1 aprilie

Zuky 28-06-06 07:40

Ms Daflyer am sa ma uit....

All times are GMT +2. The time now is 21:48.

- Copyright 2026 4Tuning