![]() |
Re: Br 40 Yul
Nu, nr nu este al meu. nu vezi k e si dobitoc ala care a scris, cik "dacia 1310 2000, masina poate fi vizualizata in buzau," si are nr de br.
oricum...s-a rezolvat, s-a sters anuntul! :D |
Am observat ca nu mai este anuntul. Cred ca ai fost tare surprins cand ti-ai vazut masina la vanzare...Asta inseamna ca masina ta este invidiata ;)
|
eu cred ca vand STI-ul ca am gasit o baba din 73 impecabila :lol:
|
Quote:
baga si tu niste poze, dak o "agati"!:D aa, vii la br, nu? |
nu prea cred.. STI reintra in trafic prin iulie acum este refacuta de la 0 ;) fac un rodaj pe acolo ca am o cunostinta :lol:
|
Quote:
p.s. sa il ia ***** pe "il fenomeno" k tare ma enerveaza, k nu pot sa scriu!:D:D |
bravo flacau ceva care merita respect in oras din partea tuturor
singura dacie care a reprezentat orasul nostru |
sirius zi si mie cat a costat materialele pentru tapiterie ca eu caut in bucuresti dar nu gasesc.... sau gasesc dar numai piele naturala la un pret enorm
|
Quote:
|
bv ca te-ai bagat la liniute!!!!
mie imi pare rau ca nu mi-am facut masina ca ma dadeam si io ..... |
filmuletze nu are nimeni sa vedem si noi????????????????
|
1 Attachment(s)
am eu o poza cand am rupt la liniuta cu loganul :lol:
|
6 Attachment(s)
multumesc baieti!
a fost cam naspa k ma bagat cu peugeot 306 d...k io voiam cu ala cu dacia de iasi so dau....dar dak aia au fost vacari... dar... asta e! am fost io singuru care sa dat?!:D oricum...mot e ala de 1.3, abia sapt asta care vine il pun pe celalalt! in leg cu materialul pt usi...io am folosit vinilin.si cred k se gaseste la orice mag de materiale, tesaturi. STI, ai fost la br? uitati si niste poze...si filmul cu mine... |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:23. |
- Copyright 2026 4Tuning