![]() |
Re: Cele mai rapide masini pana-n 100 cp
topicul este despre cele mai rapide masini pana in 100 de cai putere, dieselurile sub acest barem sunt destul de lenese si nu se apropie de TOP10-ul masinilor prezentate pana acum.
|
ai filmare ?
depinde si de sofer... depinde ce putere aveau ambele.. cate schimbari am vazut logan de 65 cai diesel urcat pana la 133.5 pe fisa dyno intre 3500 si 4900 de ture ai o medie de 130 cp aratami tu un benzinar aspirat cu o medie de 3-4 cai mai putin decat puterea maxima pe o plaja asa mare de ture.. |
subscriu la postul lui bogdan mb, merci mult domnule...
apropo noyz, sa inteleg ca ai logan diesel, nu? |
da am. acu o sami scoti ochii ca din cauza ca am asta imi sustin punctu de vedere.. ma rog..
|
Nu condamn, este bine ca iti sustii punctul de vedere, dar nu asta se cauta aici in topic, repet inca odata , masini stock rapide, pana in 100 cp, daca vrei sa iti prezinti masina exista topicuri pentru asta, daca vrei sa provoci pe cineva, de asemenea, exista alta sectiune. spor la treaba.
|
imi cer scuze k a trebuit sa fiu off topic. dar incercam sa zic k orice diesel putin sub 100 cp are demaraj mult mai bun decat un benzinar sub 100 cp. deci pe 400 m si 0-100km/h e mai buna..
|
unii chiar nu inteleg...
|
ADUCETI DOVEZI!!!
Offtopic: Dieselul face un benzinar, dar nu unul cu 16 V. Loganul ala cu 1.4 75 Cp are un motor primitiv de 8 V. Ia sa faci o liniuta cu un 1.4 de 16V, sa vezi atunci... Tu compari un motor vechi de peste 10 ani ca tehnologie cu unul de prin 2005. Ai curaj sa faci o liniuta cu 1.4 16V 98 de cai? Tot motor de Renault. |
mai nou asa este? daca are 8v e primitiv? :))) mai baieti mai , studiati putin motoarele sa vedeti de ce au 8v unele. ca despre ala de logan e un motor vechi in sine, probabil un reject de la renault.
cat despre demaraj am mai spus ca are legatura cu masa. pe masini mai grele dieselu trage mai bine si alea mai usoare trage benzina, dar cu diferente nu prea mari. |
golf lll 75 cp 1.8 i
|
cele mai rapide nu cele mai lenese.
|
Eu inca consider ca Aveo 1,4 94cp are o acceleratie destul de buna mpt categoria asta de masina, pana-n 100.
|
aveo 1.4 - 4 usi, 0-100 km/h in 11.1 secunde , nu e rau dar nu intra nici macar in top 10-ul de aici.
|
Mazda 323f ba 1.5 16v 90 de ponei .. usoara si destul de rapida parerea mea
|
swift gti 1.3 100 cp 850 kg. suta in 8.4
hey...si eu cu swift-ul meu 2009 1.3 92cp 1075 kg umilesc mare parte din masinile scrise aici.... 11 sec suta teoretic. practic cu gume mai bune pe fatza si cu o toba direct-flow eu scot sub 11. inca un candidat: honda civic pana in '91... 1.5 90 cp 16v sohc. |
| All times are GMT +2. The time now is 04:04. |
- Copyright 2026 4Tuning