![]() |
Re: conduita soferilor (ne)profesionisti in trafic
pfffffff, aia da razbunare!
|
Quote:
|
nu ca faza ii urmatoarea,noi ne-am intalnit mai jos putin de semnul ala cu prioritate pt cei care urca si ingustare de drum(defapt chiar in fata semnului)de unde incepea aplicarea lui,drumul ii cu linie continua din cate am vazut,iar pe partea mea erau parcate masini si eu le-am depasit,pt ca nu venea nimeni din fata,respectiv el era departe,oricum,faza enervanta o fost ca el vedea ca vin si o accelerat ca sa puna frana in fata mea,ca sa ce?
|
urcam acum seara pe varianta zorilor-manastur si langa benzinaria aia pritax eram pe banda a 2a depaseam un tir... ce s-a gandit tiru ? hai sa ma bag pe a 2a banda.. nici nu sa uitat nimic mo scos pe contrasens venea masina de sus.. frana brusca si eu si cel de pe cotrasens.. ma duc.. il depasesc dupa statia de autobuz.. si de acolo pana la sensu giratoriu de pe calea turzii tot in frane l-am dus si cu un prieten p geam spundandu`i cat de mult i multumim ptr opera lui de arta
|
Quote:
Ca sa te f*ta..de fatalau ce era..dak avea bun simti trebuia sa te lase..chestia cu proritate acolo se aplica doar unde e inghustat drumul, din surse sigure;-)acolo nu e vb de prioritate la urcare |
deci legal,n-o gresit cu nimic el,ca n-o avut obraz,ii alta poveste,mersi ;)
|
Quote:
apropo,am avut din nou drum pe acolo si am vazut ca la intrare pe strada este semn cu prioritate pt cei care urca,deci .... nu avea dreptul sa faca ce o facut , acuma ma rog sa-l intalnesc in trafic :))) |
Salutare am avut azi dimineatza un accident minor... Mergeam frumos pe strada aceea pe care este fabrica Terapia... eu mergeam pe banda 1 si pe banda a 2-a era o alta masina... cand ajung paralel cu cealalta masina el brusc trage de volan si intra in mine fara nici un motiv... Bun... ne-am oprit amandoi si il intreb de ce a facut asta? El imi zice ca nu m-a vazut si ca eu l-am lovit pe el, cum dracu sa iti zica cineva in fata asa ceva? Am ramas pur si simplu fara cuvinte... nici n-am stat de vorba cu el, i-am scris numele,nr-ul masinii si nr-ul de telefon al lui si el s-a urcat in masina si a plecat. mie mi-a lovit aripa din fata,usa din fata pana la usa din spate... Eu maine dimineatza ma duc la prima ora in gheorgheni la constatari sa vad ce trebe s fac... Ce ma sfatuiti sa fac? Nu prea stiu cum se procedeaza... si daca el zice ca eu am intrat in el ceea ce e nu e adevarat ce se intampla?
|
Povestesti frumos militianului despre cum s-a intamplat si te rogi ca omu sa nu aiba pile...
|
Du-te acum la constatari. De ce astepti pana maine? sau asa te-ai inteles cu el?
Daca el a intrat de pe 2 pe 1 in tine e clara treaba. Ori cum, du-te cat mai repede la politie la constatari sa nu apuce tipu sa isi caute martori, pile si alte nebunii. edit: acum vad ca postul era de ieri. Sa ne spui ce ai rezolvat. |
Sa va zic ce am rezolvat... l-a 8 am fost acolo, intru la politisti, imi zic sa ma duc la poarta sa complectez o declaratie. ok ma duc complectez cererea si intru sa le-o dau... si ma intreaba politistii unde e celalalt? Si le-am zis ca pe el il doare in c*r de toata povestea, mi-au zis sa-l sun si sa-l chem si pe el acolo ca sa complecteze si el o cerere... ok il sun pe "domnu" si surprinzator in 10 minute a fost acolo. Bun complecteaza si el cererea iese unu dintre politisti si face constatarea la cele doua masini... Bun, intram in birou si ii da 240 lei amenda si 3 puncte. Si mi-a dat asigurarea lui sa ma duc sa imi f*t masina... Ma duc la service-ul de pe calea Floresti nr.42 sau 43. Ma duc acolo, si iar primesc o foaie pe care trebe s-o complectez... dupa aceea vine "agentu" si face poze la masina si ma intreaba "unde vreti sa v-o reparati"? I-am zis ca acolo la ei... Dupa aceea vine un mecanic sau ce-o fii si se uita la masina, verifica nush ce pe acolo si ma intreaba daca las masina acolo... i-am zis ca nu pot lasa masina pentru ca maine mai am nevoie de ea si abia poimaine pot s-o duc... a zis ca e ok si poimaine.(banuiesc ca 1 sapt o tin acolo lejer... fiind vorba de aripa stanga fata si fata + spate de pe partea stanga + vopsit). Deci de azi dimineatza de la ora 8 pana la ora 12 am fost pe drum... Din gheorgheni dute pe calea floresti... benzina consumata de-a pixu si celalalt care mi-a lovit masina a primit 240 d lei pe care i-a platit azi deci vin 120 de lei si il doare in pix... Un sfat vreau sa va dau... Feritiva de accidente!!! :lol::lol:
|
poi eu n-am ramas fara permis dupa 2 ani de procese si nu am nici o vina?
asta e, politia romana |
Quote:
|
pai ii numa semn de prioritate pt cei care urca,chiar la intrare,semn de ingustare nu este,ala de ingustare si iar prioritate pt aia care urca,ii mai sus , ma duc,iau un politist si il intreb sa vad ce zice ... :))
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:45. |
- Copyright 2026 4Tuning