![]() |
Re: Dacia 16 "Volti" turbo B-34-SGM
SGM, intra pe mess marius_cv2000 sa-ti dau filmu intreg cu tine...
Sau da-mi id-ul tau pe PM. |
3 Attachment(s)
Am mers foarte incet, a doua mansa am mers un pic mai tare. Rupea rau aderenta fiind ud pe jos,si mi-a fost frica sa nu intru in public, care era plasat fix la capatul liniilor drepta unde prindeai cea mai mare viteza. Asa ca nu prea am accelerat nici macar unde se putea.
Am avut o problema cu un tampon de la motor moale, si cand se misca motorul iesea din viteza. Si la start iesise, se observa in film :)). In rest a fost frumos. Are cineva filmul cu mansa a 2 a sau mai multe poze?? |
2 Attachment(s)
Calificare si prima mansa de la Mario_b
|
urca-l si pe site, daca poti. mersi
|
SGM de la ce se auzea sunetul ala in frana de motor ?
|
Quote:
|
buna treaba serifule
|
auzi nu te sup te rog sa imi zici daca ti-a zis ceva politi sua RAR de clantele de pe spate ca le-ai acoperit.
|
Quote:
|
tare omule pacat ca era ud pe jos .
|
Da, pacat ca era ud, nu am accelerat mai mult de 1 sfert de cursa din acceleratie, masina era foarte subviratoare, si lipsa de aderenta s-a simtit mult.
La masa a 2 a cand intentionam sa merg mai tare a inceput sa ploua, si culmea am scos cu 7 secunde mai bine decat in prima in care am mers usor :) |
pacat ca o plouat dar asta e, vine iarna .
numa bine ps: ai spus ca mergi cu alta masina te`ai razzgandit ? :) |
|
la mansa a 2a am vazut ca ti se cam taiase de la faza cu baba aia lipsita de orientare ca toata cursa nu facea decat sa se plimbe ca curca pe pista ...
oricum s a vazut ce poate masina te asteptam la niste liniutze cand se vor face:D |
tare vreau sa vad si eu SGM-ul in realitate.nu zic k masina nu poate dar de la aceasta cursa nu mi s-a parut deosebita in afara de intoarcerea la 180grade unde scartaia un pic.
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:16. |
- Copyright 2026 4Tuning