![]() |
Re: Pro Street Tuning Event - Baia Mare 26.08.2007
Is curios de ce nu organizati voi un event din asta daca tot ziceti ca o fost varza, sa vad cati dintre voi is in stare sa faca asta :?:
|
pai mno :D la teorie toti suntem buni >:) , practica ne omoara :))
|
Quote:
|
Quote:
RUGAMINTE: INTAI DOCUMENTEAZA-TE SI APOI SCRIE CEVA LEGAT DE NOI SI LUMEA CURSELOR!!!!!! |
In primu` rand nu era vorba de tine, si in al 2 lea rand nu is yo curios la cate curse ai participat ;) Era vorba de event ... toata lumea zice ca o fost aiurea fara ca sa stie ce inseamna sa aranjezi asa ceva si sa te ocupi de tot ... daca ma intelegi despre ce era vorba :!:
|
Quote:
"avem la activ peste 50 de curse legale,in care am fost organizatori si co-organizatori. " Tu ai inteles despre ce e vorba?!? |
Una-i cursa alta-i Event :!:
|
Quote:
|
S micutzule , nu te lua tu dupa totzi pushtani de 16-17 ani ca nici nu stiu ce vorbesc, lasa`i in pace ca aia strang posturi..
|
din poze se vede ca a fost frumos si sa avut ce vedea .. imi pare rau ca n`am fost .. felicitari organizatorilor.
|
:oops: :oops: :oops: am fost profund dezamagit de cei care au organizat liniutzele...SEMAFOR VARZA-am ratat 2 starturi din 4...am ramas surprins la grupa a1 ca seatul nu s-a calificat desi in calificari a batut cam tot...iar loganul de la ei...mai bine ma abtin...alta chestie in mansele de concurs nu ne-au lasat sa ne dam cum am vrut masina mea fiind net inferioara fata de cele din grupa m-au bagat cu una mult mai buna...eu am vrut sa ma dau cu KhaosQ...ca obiectie motorul de de pe citroenul de la a1 este de 80 de cai...n-am avut pe cine sa conving dar asta este...pe mine m-au pus sa ridic si capota sa le arat si talonul fiindca nu m-au crezut ca e motor de 1124...oricum ciudate grupele...s-a luat in considerare puterea din talon...multe masini aveau cu mult peste grupa din care faceau parte...
alt minus...motociclistii...FOARTE INISCIPLINATI!!!!!...m-au facut cu nervii cu drujbele lor...mai lipseau pustanii cu scuterele:!: in rest eu m-am simtit bine la baia mare...oamenii foarte ok... p.s.: KhaosQ promit ca ne dam cand mai vin la baia mare;) ...sorry ca te-am refuzat dar eram foarte obosit;) |
Quote:
|
Quote:
|
O Intrebare am la cei care tot carcotesc!!!!!!
Stiti cum se incadreaza in grupe masinile? |
INCA ODATA PENTRU CEI CE NU INTZELEG!!!!
Grupe : A 75cp B 76cp-100cp C 101cp-130cp D 131cp-165cp E 166cp-200cp F 201cp-250cp G 251cp-300cp H 301cp-350cp si peste Pt montare suplimentara de turbo (puterea de fabrica) x 1,6 = puterea de clasa Pt montare suplimentara de compresor (puterea de fabrica) x 1,3 = puterea de clasa Pt montare suplimentara de nitro, nos (puterea de fabrica) x 1,4 = puterea de clasa Pentru combinatia acestor modificari, de exemplu turbo(compresor)+nitro(nos), se ia in calcul coeficientul mai mare Deci daca ai chiptuning...filtru de aer sport...ax cu came .... masina nu sare in grupa superioara!!!! se ia puterea din talon sau a motorului inmultita cu coeficientii in cauza!!!!! Voi credeti ca cine chiar participa profi la aceste evenimente are exact cat scrie in talon? Aici nu este parada masinilor stock care se dau asa numai.... o masina adevarata are modificari grave |
| All times are GMT +2. The time now is 13:59. |
- Copyright 2026 4Tuning