![]() |
Re: Probleme cu imprimanta
sper sa fie cum zici tu dar.... de ce imi ies pozele sterse? trebuie sa-l mai folosesc de cateva ori si isi va da drumul ? Apropo am imprimanta HP .
|
Re: PROBLEME cu PC-ul
hp sunt foarte slabe !
pozele ies sterse pentru ca tusul este infundat ( corect se zice cartusul dar as fi facut cacofonie ). Atunci cand cartusul este infundat.. ori nu iti trage..ori trage in dungi.. ori trage f f sters ! Daca ai orificiu unde poti incarca si e cat de cat maricel.. poti sufla cu putere in el pana pica o picatura de cerneala! atunci il stergi frumos si il poti folosi! Cel mai bine recomand sa te duci la o firma pt asa ceva la care sa ceri sa iti desfunde cartusul si sa il incarce bine :) |
1 Attachment(s)
Azi bag windows-ul frumos,Sp2-ul Clean fara nimic...
totul in regula,si vreau sa intru in C [eu am C-ul inversat cu D-ul] sa bag programele imi zice asa :cry: acum cand intru in C treŽ sa apas click 2 si "Explore" Am pus si poza sa vedeti ce imi scrie :cry: Se poate rezolva ? :sad: |
Nu merge nici cu click dreapta open ? (Stiu e o intrebare foarte stupida,dar si varul are aceiasi problema )Windowsul ala sigur e clean ?Ca bara aia de sus in clean nu e.
|
Quote:
sunt doar asa de fatada... dar problema asta imi aparuse inainte sa bag windows-ul si aveam probleme cu windows-ul trecut si am zis sa il bag iar ca a avut multe probleme...si nu pot sa rezolv asta :cry: |
pai daca te-a mancat in cur...asta e ! ori incearca sa le faci la loc sa fie cum erau inainte..ori delete partitions and format !
|
Quote:
cu eroarea aia m-am trezit azi,si am bagat windows-ul iar,am crezut ca numai apare :shock: are cineva vre-o rezolvare :cry: |
Am impresia ca tie iti misuna un virus prin calculator sau ai antivirus ?
|
Quote:
merge pc-ul de-an pwlea si eu folosesc multe crack-uri si nu ma lasa antivirusul sa intru in ele,dar eu scanez crack-urile pe http://www.virustotal.com/ :D :rolleyes2 |
none..incearca cu un Total Commander sau intra in run si tasteaza explorer.exe si incearca sa intri in drive-uri !
also.. intra in run si dai msconfig si du-te la startup si deselecteaza ce ti se pare suspect ! sau fa un printscreen acolo la msconfig >> startup sa vad ce ai ! |
1 Attachment(s)
Poftim screen-ul ca eu nu ma pricep chiar asa de bine la pc-uri :sad:
|
Nimic iesit din comun(codecuriile alea sunt aiurea,incearca Klcodec).Nwiz din cate stiu e de la Nvidia. Mai bine dai un format C,din cate vad eu,tu poti formata C-ul,ca pe D ai windows.
|
ia deselecteaza RocketDock, transbar si ubericon, da-i un apply.. si un ok..si da-i un restart !
also mai fa-mi un printscreen si la "services" ( inainte de startup ) dar sa ii bifezi hide all microsoft services ;) Dar ti-am zis..incearca si un Total Comander sau un Explorer. |
1 Attachment(s)
Am deselectat alea dar tot asa e,eu am alea de 7 luni si n-am avut probleme cu ele :cry:
poftim si screen-ul |
pana mea.. ia C-ul.. si pune-l pe o litera.. nush Q .. ceva R sau W ( sa nu pui X ;) ) si apoi ia D-ul si pune-l la fel.. pe alta litera. . H, J, K.. si apoi iarasi iei C-ul si il pui corect pe C.. si iei D-ul si il pui corect pe D :) ia vezi.. merge? mi se pare un pic cam ciudat! adica..am intalnit un singur caz la care s-a recurs la sters partitii si format.
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:05. |
- Copyright 2026 4Tuning