![]() |
OMFG!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nush dc dar m-a bufnit rasu' cititnd anumite posturi...tare topciu asta...
@spiry.....imi place cum gandesti... @tuningboy.....ce lamurire mai vrei de la santos? :lol: :lol: :lol: :lol: |
:evil_laug :drunk: :inyourfac :pelvic_th :rockon: :wave: :woowoo: :ciggy:
acum am inteles k spiri miri pelea mea e fata ... cam greu am pierdut oricum ideea .. whatever :) |
nu ai intele :D
spiri - amica... :D mirela- o fosta gagica si sper viitoare sau pelea mea:D andreea - ofata de care imi placea D: inteles ?:d |
Alexe Anna: auzi
Alexe Anna: !!!!!! Alexe Anna: ia fii atent Alexe Anna: tu ai pretena? Alexe Anna: akum serios Alexe Anna: vbesc creierash™: nu Alexe Anna: uite Alexe Anna: daca vrei Alexe Anna: iti dau nr de tel al unei tipe..dar PENTRU NIMIC IN LUME,NU ZICI K IL AI DE LA MINE!!!!!!!!!!!!!!!!vrei? creierash™: ce tipa mey creierash™: ? creierash™: pai nu-i zic creierash™: dar vreau sa stiu cu cine totusi... Alexe Anna: fosta pretena a lu al meu Alexe Anna: o keama Alexe Anna: andreea Alexe Anna: e a 11-a Alexe Anna: face tot ce vrei.. creierash™: in ce zona sta Alexe Anna: ;(( creierash™: ? Alexe Anna: Alexe Anna: tot akolo Alexe Anna: daca vrei.. Alexe Anna: sau.. Alexe Anna: makr Alexe Anna: fa misto de ea Alexe Anna: tragetio cu ea si gata |
da ma
declar oficial SUNT INDRAGOSTIT :))))))))))))))))))))))))) |
merge un gang bang .. il luam si pe FORD :) .. el e cu d`astea ..
daca ai nevoie de o mana de ajutor sa shtii k sunt intotdeauna dispus sa te sustin atat fizic cat si psihic :) go go go go .... bah ce pretene ai .. ce`mi doresc si eu |
heh....mda...pai..ma descurc :lol:
|
pfoai ,vreau si eu asa amice, sa-mi zica, tragetio cu ea si gata, fa misto de ea, alea alea :D gademit .. :D
macar e buna ma ? ti-a aratat-o ? sau ... |
Re:
Quote:
si acum a inceput iar sa ma caute... nush c dreq sunt asa idiot si ma implic asa tare in relatii... cat despre bmw, lasa-l acolo, k d knd il am s-au triplat numarul raporturilor... neprincipiale :lol: :lol: . ti-am spus, sunt atat de multe, inkt am sa dau si la prieteni... moca :twisted: (pacat k sunt atatea, dar nu aia p kre o vreau eu... :( ) |
cica e dragutza,proasta in draci.
hm...ce ciudat,ce scurta e descrierea femeii perfecte :)))))))))))) |
Re:
Quote:
|
de o tipa.....perfecta :P
|
si... esti indragostit de ea cu adevarat, huh? :lol: :lol:
|
de cate ori te-ai indragostit de cand ai bmw? :P 8)
|
o singura data... si nu-mi mai revin...
restul sunt doar pt satisfacerea placerilor fizice, dak ma pot exprima mai dur... |
| All times are GMT +2. The time now is 22:28. |
- Copyright 2026 4Tuning