![]() |
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi - part 2
iti multumesc f frumos, Victor, este indeajuns cat sa-mi dau putin seama. Dotz si cu cele in forma de spada pe care mi le-ai pus la inceput sunt pana acum in top. Am o mica rugaminte, daca poti la poza cu dotz, prima din stanga sa faci neagra cum sunt jantele. Multumesc.
|
3 Attachment(s)
Salutare baietzi. Am si eu un Kadett cabrio si as dori sai schimb putzin aspectul frontal si mam gandit sai prelungesc un pik kapota peste aripi si sa o vopsesc cu negru si capota si bara si as dori sa vad daca da bine .datzimi si mie mai multe ideei cum as putea sa o fac cu negru .Adik forma , culoare lucio , mat ?? Multzumesc frumos.
|
1 Attachment(s)
uite aici ceva in viteza :-P
|
1 Attachment(s)
nu am inteles exact ......,vrei sa spoilerul fata negru?
orice ai face scapa naibii de semnul ala nike de pe capota ca nu sunt adidasi :( |
Quote:
|
:???:
Quote:
|
3 Attachment(s)
Sal,care cand puteti va rog sa incercati ceva si cu pisica mea....geamuri fumurii...body kit(de preferat nu mpack)...capota modif putin peste faruri(nu pleoape)...ma rog cam ce i`ar lipsi.Poate aveti mai multe idei :)
Multumesc |
Poza este mai veche semnul lam dat jos din urmatoarele 2 secunde dupoa ce am platito :D deci nu vreau sa mari modificari decat bara,capota si stalpii fatza facutzi negrii multzumesc :D
|
1 Attachment(s)
in graba asa ,sper sa iti faci o idee
|
2 Attachment(s)
Care ma ajuta si pe mine cu un vt la o zafira ? Pun pozele sa vedeti despre ce e vorba....Multumesc mult !!!
|
Nimeni nimic? :)
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
cine ma ajuta si pe mn cu un Vt la masinutzele astea daca se poate.....va multumesc.
|
3 Attachment(s)
Quote:
E evident care este originalul :) Pana pe 24 mai este ceva timp. |
io as alege prima idee . masina lui Vlad ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:33. |
- Copyright 2026 4Tuning