Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Styling by request - Idei de tuning pt masina ta (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta.html)
-   -   Masinile VOASTRE preparate de noi ! (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta/47261-masinile-voastre-preparate.html)

G.T.C. 10-09-07 11:54

Re: Masinile VOASTRE preparate de noi - part 2

iti multumesc f frumos, Victor, este indeajuns cat sa-mi dau putin seama. Dotz si cu cele in forma de spada pe care mi le-ai pus la inceput sunt pana acum in top. Am o mica rugaminte, daca poti la poza cu dotz, prima din stanga sa faci neagra cum sunt jantele. Multumesc.

Dumy 10-09-07 12:03

3 Attachment(s)
Salutare baietzi. Am si eu un Kadett cabrio si as dori sai schimb putzin aspectul frontal si mam gandit sai prelungesc un pik kapota peste aripi si sa o vopsesc cu negru si capota si bara si as dori sa vad daca da bine .datzimi si mie mai multe ideei cum as putea sa o fac cu negru .Adik forma , culoare lucio , mat ?? Multzumesc frumos.

MARI_NSL 10-09-07 14:52

1 Attachment(s)
uite aici ceva in viteza :-P

BMWfan 10-09-07 15:16

1 Attachment(s)
nu am inteles exact ......,vrei sa spoilerul fata negru?
orice ai face scapa naibii de semnul ala nike de pe capota ca nu sunt adidasi :(

BMWfan 10-09-07 15:20

Quote:

Originally Posted by Mar1_nsl (Post 1092112)
uite aici ceva in viteza :-P

mi-ai luat-o inainte,dar vezi ca janta spate e foita :)

MARI_NSL 10-09-07 18:39

:???:
Quote:

Originally Posted by BMWfan (Post 1092164)
mi-ai luat-o inainte,dar vezi ca janta spate e foita :)

stiu , am pus si io primele jante din folder :lol: :lol: nu am mai stat sa caut unghiul perfect :???:

NoAngels 10-09-07 19:20

3 Attachment(s)
Sal,care cand puteti va rog sa incercati ceva si cu pisica mea....geamuri fumurii...body kit(de preferat nu mpack)...capota modif putin peste faruri(nu pleoape)...ma rog cam ce i`ar lipsi.Poate aveti mai multe idei :)
Multumesc

Dumy 11-09-07 09:10

Poza este mai veche semnul lam dat jos din urmatoarele 2 secunde dupoa ce am platito :D deci nu vreau sa mari modificari decat bara,capota si stalpii fatza facutzi negrii multzumesc :D

BMWfan 12-09-07 00:35

1 Attachment(s)
in graba asa ,sper sa iti faci o idee

vali-tgm 12-09-07 13:23

2 Attachment(s)
Care ma ajuta si pe mine cu un vt la o zafira ? Pun pozele sa vedeti despre ce e vorba....Multumesc mult !!!

NoAngels 12-09-07 13:54

Nimeni nimic? :)

andrey2003 12-09-07 14:46

Quote:

Originally Posted by vali-tgm (Post 1095877)
Care ma ajuta si pe mine cu un vt la o zafira ? Pun pozele sa vedeti despre ce e vorba....Multumesc mult !!!

Citeste te rog primul post din acest topic..

moldo2006 12-09-07 17:15

3 Attachment(s)
cine ma ajuta si pe mn cu un Vt la masinutzele astea daca se poate.....va multumesc.

Jailbird 12-09-07 19:45

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Jailbird (Post 1080872)
Pozele noi.

Altele mai bune... greu. N-am nici talent si nici o camera cat de cat. Vopseaua este cojita 75 % , de sici si aspectul general murdar / mat.

Revenind.

200 RON disponibili pentru :

Culoare - NEGRU , liber la dungulite, vinyluri... cu conditia sa fie portocalii / portocaliu + alb.

In PDF este bara fata si setul de praguri pe care vreau sa le cumpar + oglinzile laterale. Masina nu va avea Eleron spate.

Daca un moderator doreste sa primeasca cei 200 RON oferiti ca premiu pentru a ii oferi castigatorului ... cu mare placere, astept un PM.

Dead Line : 24 - 30.09.07

Nu contesta nimeni finalistii de pana acum ?

E evident care este originalul :)

Pana pe 24 mai este ceva timp.

MARI_NSL 12-09-07 20:40

io as alege prima idee . masina lui Vlad ;)

All times are GMT +2. The time now is 21:33.

- Copyright 2026 4Tuning