![]() |
Re: Top speed-uri cu masina proprie
Quote:
nu de alta intreb dar numele forumului e "Top speed-uri cu masina proprie" |
Quote:
|
si eu mam dus cu un 645 aproape 300 pe autostrada
|
Quote:
toauregul l am vandut...in rest inca le detin...ma rog plus inca cateva dar la astea am acces de la tata:)) |
mereti ma inca atatea aberatii k pe aici mai rar...fara nici o suparare dar stau si citesc si f putine masini de pe forumu asta prind chiar asa viteza cat a-ti precizat voi...si daca prind nu pe drumuri dealea de 2-3km kt ziceti voi...
in legatura cu viteza maxima prinsa de masinile mele si cele pe care le-am mai condus cred k nu conteaza asa mult...si...cred k cei care considera k ajunge si 120-130 km/h e treaba lor...mai bine pt toata lumea. strazile pe care circulam nu sunt facute sa mergem cu viteza aia decat in foarte putine locuri...fiecare pe riscu lui si viata lui...dar sa va ganditi k daca cineva pateste ceva din cauza voastra voi suportati consecintele k soferi ceea ce cred k e cel mai grav. in concluzie...DRIVE SAFE @dbz16 f tari mashinutzele ce sa zic :D @ spilner...cred k stiu despre cine vorbesti...daca vbim despre aceeasi persoana fi sigur k te face oricand la linii si alte treburi...dar nu la viteza maxima hai si u la intalniri sa te cunoastem si noi :) |
Quote:
Da cate odata te m-ai mananca talpa:oops:... Eu zic ca trebe sa itzi cunosti limitele tale ale mashini ale drumului... Mltzi cred ca daca au permis is shi pilotzii... da nu ii asha oi fi tu sofer bun sau "pilot" cum vrei sa itzi zici, dar sa nu uitzi ca esti pe drum public nu pe pista... asa ca ... DRIVE SMART&FAST:D Dar totushi in incheiere: viteza ii frumoasa ne place multora dar trebuie sa fim constientzi de ce poate face shi unde este limita... ...ca un ninjalau am vorbit akm...da na...astai realitatea zic eu:-P |
pai da aici la noi in uniunea europeana tre sa iei in calcul ca poate dupa curba viitoare trece turma de oi sau vaci sau tigni cu carutele pe atutostrada si asa mai departe
|
Quote:
o sa mai vin si eu am fost si eu pe acolo da prefer sa imi astept niste prieteni si deja daca ma duc sa mergem toti 3 (mai am doi prieteni care au masini la fel) as veni ca vreau sa imi iau revansa :tetter: are acolo o masinutza cand am fost ma facut de rusine cu bmw-ul meu cu tot am crezut ca ii dau foc :) Eu as face unu prin oras cu el..dintro parte a orasului pana in partea aia-lalta.. :D :icon_kiss |
Quote:
totusi nu mai sunt asa multi ca stiu acu 7-8 ani ca mai tin minte cand eram copil...pe centrura se plimbau vaci si io...si cu un berbec de cioban in frunte... (sorry da asta nu mai tine la thredu-l asta :P ) stiu stiu :rolleyes2 |
Quote:
|
160 km\h cu Skoda Fabia 1.4 16v 2008 (masina lui tata)
120 km\h cu Dacia 1310 1989 (pe vremea cand imi mergea km de atunci am mers si mai mult dar decat sa vb prosti mai bine asa...) |
Nah..inca cineva ? :D
|
cred ca l-am mai postat odata
:) eram la vale la intrare in turda ( pe atunci mergeau si radarele trebuia sa ma opresc .. ) https://www.youtube.com/watch?v=1m2YZ8-hA1A |
Frumos:D
"Ai grija 190" :) |
Quote:
Mare dreptate!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 07:23. |
- Copyright 2026 4Tuning