![]() |
Re: Bacalaureat 2007
probabil k da.... da nu te ajtepta la prea mult,depinde sji ce ai scris acolo,oricum mai putzin de jumate din punctaju alocat
|
hahha ce ne-au tras-o ...ce mana "norocoasa" are ala care a tras biletu =))) mama lor .2 sub erau si asta ne-a cazut=)) varza! bine ca primele 2 parti le-am facut misto...dar la partea a 3a am scris 2 pagini ( 1 pagina numai de citatul ala si de curent in sine ..balarii si a2a pagina despre poezie ce imi aduceam aminte din cls a11a ) =)))) prea tare! ne-ua lasat sa schimbam ciorne sa vb dar degeaba ca nimeni nu stia nik =))) unii care au luat cartea la chilot au facut in mama lor :)))
|
la noi a fost bine..... ne-a lasat sa intram cu cartile sji la 9 cand s-a anuntat varianta tozi rupeau foile...
|
tristete mare... hai cu 5u! :lol:
|
haha pe astia cu 10 in oral i-a cam potolit =)))) ( ma refer la cei pe care au luat pe ochi frumosi...aia pe merit RESPECT )
|
mda..acum imi adusai aminte ca mai era si un citat acolo..la partea 3 :D
daca mai aberam pe ala depaseam 2 pagini..probabil |
... ce bafta proasta ...
cum sa pice ma nene traditionalismu fttzi ion pillatzi mtii ... :( eh , oricum ,de un 7-6-5 acolo tot iese dar totusi .. bafta la baetzi in continuare |
singura explicatie pt varianta asta, care imi vine in minte acum, e coincidenta cu sarbatoarea de azi. mult prea suspect....
lasand mai mult sau mai putin gluma la o parte, sunt total dezamagit. nu neaparat din cauza ca nu facui mare lucru ci mai degraba ca am invatat in ultimul timp de mi-au iesit ochii (cu accent pe cele importante) si pt ce ? ca sa ne pice o traditionalismu` care avea probabilitate de 2% trist :( |
la fel si eu..partea 1 si 2 , am scris perfect..
partea 3 - 2 pagini...despre poezie..macar sami dea 10 p.... |
Jale fratilor..nu ma asteptam la o asemenea palma din partea aluia care a tras varianta. sper sa i se usuce mana....oricum imi doresc o nota cat mai mare, ca m-am chinuit destul cu romana.....Va salut si bafta in continuare
|
Ce bine ca stateam jos cand am vazut ce a picat...
Am scris doua pagini la sub 3,spre deosebire de un coleg care a reusit uimitoarea performanta de a scrie in total 11 pag si era nemultumit saracul... Sa vedem si la restul cum o sa fie,daca tot la fel de mult ghinion avem am pus-o!!! |
baieti,
va rog eu, si cred ca moooolta alta lume, cei care aveti prieteni/ rude/ cunostinte/ etc etc prin orice mijloc media (tv, radio, ziare) mergeti la stimabilul nostru ministru al educatiei, care vegheaza pt invatamantu romanesc, si puneti-l sa va dea 2-3 trasaturi d-ale traditionalismului :lol::lol::lol: sa vedeti ce s-ar putea sa va astepte :peace: :peace: |
Quote:
|
moama..cred ca imi picau maselele daca aveam subiectele astea :D
|
Quote:
intregul articol aici |
| All times are GMT +2. The time now is 01:26. |
- Copyright 2026 4Tuning