Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Onesti (https://forum.4tuning.ro/438-onesti.html)
-   -   Masinile userilor din onesti + masini tunate, stilate, aranjate.......de prin Onesti (https://forum.4tuning.ro/438-onesti/43895-masinile-userilor-onesti-masini-tunate-stilate-aranjate-onesti.html)

aleks 12-08-07 18:05

Re: Masinile userilor din onesti + masini tunate, stilate, aranjate.......de prin One

Quote:

Originally Posted by BC 37 ALB (Post 1037505)
Una bucata Alfa Romeo care era parcat peste strada de primaria noua ;)) si am vz k da ture q ea prin orash ........

prea pimp pt gusturile mele...

Ratzza 13-08-07 12:24

Re: Masinile userilor din onesti + masini tunate, stilate, aranjate.......de prin One

Quote:

Originally Posted by BC 37 ALB (Post 1042418)
Mai e un Wolskvagen Polo albastru parcat in fata la primaria veche ..... si nu mai plecaca si masina aia deacolo pt ca a strans bani in italia ca sa o aduca si aici nu are bani sa ii puna benzina asa ca o lasa acolo sa o vada lumea .......

Alb dak poti sa ii faci niste poze....chiar te rog...is curios!:P

Andrey_FL 13-08-07 12:26

acel polo nu are ce cauta aici"Mashinili userilor din Onesti+ mashini stilate aranjate tunate de prin ONESTI"

Ratzza 13-08-07 12:28

Atunci imi da prin mess....dar DE PRIN ONESTI!

Andrey_FL 13-08-07 12:29

care cunosc mashina stiu la ce ma refer...

BC 37 ALB 13-08-07 15:16

da nu vezi k nu am postat.o numa am zis d ea k e frumusik ;)

Andrey_FL 14-08-07 10:50

5 Attachment(s)
Ceva ce lipsea de aici.....

Bmw_Rulllzzz 14-08-07 11:01

ooo daaa, daaaa.....calibra lu' radu.

Andrey_FL 14-08-07 11:02

rulllzzz....nu stii de ce o vinde??

dexter_20 14-08-07 13:01

4 Attachment(s)
am auzit ca cineva si-a luat sony xplod....asa o fi oare? si...ceva de la mine pt voi

TheFasterMan 14-08-07 15:44

da si eu am auzit ca cineva si-a luat sony x-plode.poate o sa vin si eu cu niste poze cu un iveco stralis:D

Bmw_Rulllzzz 14-08-07 22:35

deci iveco ala e super tare. pune ceva poze cu interiorul pls. stie careva ceva de celica aia rosie cu nr de italia???

dexter_20 14-08-07 23:44

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 1046796)
deci iveco ala e super tare. pune ceva poze cu interiorul pls. stie careva ceva de celica aia rosie cu nr de italia???

iveco ala e al unui prieten de-al mue...dar si de-al tau. l-am pus pt ca stiu cat s-a muncit la ea ca sa fie la starea in care se afla acum. sper sa dau si eu de celica asta rosie pt k sunt singurul care nu a vazut-o

FiNuTzU 15-08-07 00:04

o sa vedeti la urmatoarea intalneala cine are Xplode ;)

dexter_20 15-08-07 10:12

3 Attachment(s)
BMW M6. Daca stie cineva unde pot da si eu de celica aia rosie....

All times are GMT +2. The time now is 23:27.

- Copyright 2026 4Tuning