![]() |
Re: Ce ulei auto folosesti ?
multumesc baieti pt raspunsuri ! :D
|
Quote:
2. Ai folosit uleiul pe care il recomand? Daca nu sti despre ce este vorba, de ce improsti cu laturi ? :sad: |
eu folosesc doar Motul Power Racing 5W-30, masina se tureaza mult mai repede air motorul suna mult mai curat si nici macar nu este extrem de scump
singurul minus este ca trebuie schimbat mai des (6000-7000km sau 9-10 luni) Atentie! acest ulei nu poate fi folosit la PD pentru ca il consuma foarte repede recomandat doar pentru commonrail |
Total Quartz 10W40
|
Quote:
|
Revenind ontopic:
Acum in motor am Motul 6100 Synergie 10W-40, insa odata cu venirea anotimpului rece (iarna) ma pregatesc sa fac schimbul cu 8100 X-cess 5W-40, acelasi producator.. |
castrol longlife....numai la bidoane de 1L....
|
castrol magnatec 5w40.e f bun,dar vreau sa trec pe castrol EDGE.a incercat uleiul asta cnv?e bun de ceva?
inainte foloseam castrol txt,dar acum nu se mai aduce in romania. :( |
@marius3030 - si eu am inceput tot cu castrol magnatec 5W40 si dupaia am trecut la Castrol Edge Sport 0W-40 este foarte bun ca ulei - are o viata de 2 ani sau 20.000km in motor de la schimb la schimb! Recomand cu caldura!
|
Vreau şi eu o părere de la cei avizaţi...
Vreau să îmi schimb uleiul la opel şi am găsit o ofertă bună pentru Aral Blue Tronic. Uleiul are densitatate de 5w40. Ce credeţi? Este prea gros pentru motoraşul meu? Am un Ecotec de 1.4 - 16 valve - twincam. |
Quote:
|
Valvoline 5w-40 Synpower
|
Quote:
|
Castrol.
|