![]() |
Re: E12 - 518 modificat de mine
o masina frumoasa si se aude grav din cate stiu eu
|
Quote:
|
am urmarit cu atentie acest topic si ma bucur ca sunt si iubitorii de bmw in halu asta,,,un super proiect si o super masina.bafta in continuare cu masina si un mic sfat "pleoape pe faruri".multumesc
|
2 Attachment(s)
Daca nu vand masina exact acest spoiler va veni pe masina...
|
mi se pare mie sau am vazut masina de vanzare in sebastian?
|
Masina este de vanzare din cate cunosc.
|
pacat ca se vinde...
|
Quote:
|
DA,din pacate e de vanzare.Eu sper ca intr o zi sa am alt e 12 pe care sa l tin pana la batranete,oricum ceva peste 2.5 motor.Criza necriza trebuie sa ma despart de rechin.
|
Re: am ceva pentru tine clasic
2 Attachment(s)
primele sunt de 16 bbs echipate comlet 200euro iar celelalte 17 borbet 250 sunt drepte fara probleme
|
Foarte frumoasa masina si eu o vad mereu dimineata cand plec la munca. Cand mai ma duc pana la benzinarie mai trec si fac 2-3 ture pe langa ea :) Succes la vanzare si cu noua masina :)
|
Pacat ca o vinzi. E o masina foarte frumoasa, felicitari. La ce bani o dai, informativ ? :D
|
Masina in clipa de fata sper sa o dau urgent si o dau si cu 40 mil banul jos cu toate ca am bagat bani cu caruta in ea.Imi pare f rau de ea dar asta e.De luni o iau de unde am pus o la vanzare ca imi trebuie sa circul cu ea,ca deh, s-a stricat cealalta.
|
pacat de ea ca o vinzi.dupa ce ai investit atatia bani in ea e pacat...poate te razgandesti.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:33. |
- Copyright 2026 4Tuning