![]() |
Re: Help Thread
http://www.iturism.ro/distante_intre_orase.php
exista sute de adrese de genul celei de mai sus unde se afla usor distanta dintre oricare 2 puncte, fie interne fie internationale. drive safe |
Am nevoie de un antivirus, ce recomandati?
|
nod 32 sau avg depinde de pc
|
Panda 2009 Internet Security e free pt 3 luni si e peste Nod, AVG si altele. Sau Norton Antivirus daca ai avion de PC;)
|
antivirus Avast si spyware Search & Destroy....impreuna merg super bine..il am de 1 an si nu am probleme cu el.....
|
NoD32 e cel mai bun. Dau eu gata pocnit daca vrei ;)
|
Quote:
Quote:
|
Avira, am pe toate calculatoarele si sunt mai mult decat multumit. E free, isi face update singur si nu te seaca cu pop-up-uri si alarme degeaba. In plus consuma resurse foarte putine..
|
1 invitatie @filelist cine vrea ?
|
Imi zice si mie cineva care stie cam cat costa sa iti pui folie de carbon pe capota?...sunt curios daca e mai rentabil decat sa vopsesti...tnx!
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Folia are garantie 2 ani daca nu ma insel, vopseaua poate tine si cateva zeci de ani. Asta-i cea mai ieftina varianta 8) |
Quote:
|
Pay o vopsesc neagra si dupa daca o sa pun folie...oricum nu sunt hotarat si nici grabit...am vazut un model de folie foarte inchisa la culoare care imita mai bine carbonul si de aia intrebam:-)
|
Baieti , am si eu o intrebare , are careva o platforma sa ma ajute si pe mine sa transport o masina din hd in oradea ? Hai ca dau acolo "de o ciorba" ... Doar intreb , nu e treaba batutu in cuie
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:06. |
- Copyright 2026 4Tuning