![]() |
Re: Cea Mai Urata Masina A Momentului
2 Attachment(s)
mai am si eu o masina de adaugat Renault Espace
|
asta nou nu e deloc urat....la cat e de mare cum ai fi vrut sa arate???
|
si Sharan ii mare si arata mai bine
|
e mai mare asta... da e groaznica...
aaaaa nu am poza acu si mi-e lene sa caut da adaug: citroen picasso ala vechi... de nu-ti dai seama care e botu sau spatele:| jalnica |
si daka ar fi pana acolo cel mai urat spate il are loganu. acuma fara suparare la cei care au logan si eu am logan
|
action e kiar frumoasa fata de rodius :-&
|
3 Attachment(s)
uitati nijte poze cu rodius
|
1 Attachment(s)
o fi groaznica la exterior... adica e...:))) da nu m-ar deranja sa calatoresc in una:P
|
originally posted by Ulyse:
"numai imi zice tu mie cum sa scriu nu ma uit la taste cand scriu ma si in plus scriu prea repede " Te rog insistent, scrie mai incet si uita-te la taste cand scrii, poate gasesti si tu virgula, punct... si mai uita-te si pe langa tastatura, poate gasesti DEX-ul ala in care apar toate cuvintele din limba romana, inclusiv cele care (NU) se scriu cu "TZ", "K", "SH" etc. :idea: Si nu te mai lua de masinile din Asia ca-ti faci multi dusmani ! |
Hai sa terminam cu astea k deja se ''sare calul''...exista un topic...pt altceva pm sau mail..ok?scuze pt off topic dar..........mul(TZ)am'
|
Quote:
|
Quote:
|
:twisted: in topul "preferintelor".....Peugeot 206 sedan, atat interior cat si exterior; dupa care vine tare din urma....toata "gama" Fabia
|
omg am vazut fabia autoutilitara:|:|:|
a da si am mai vazut o uratenie azi in centru la expozitie "Geely" http://cache.consumerist.com/consumer/images/geely.jpg http://online.wsj.com/media/info-autos0601-geely1.jpg interior jalnic... scuze pt link-uri da mi-a fost lene sa atasez poze:)) |
nu-i chiar asa urata dar ma bucur ca exista ceva mai urat decat Albea mea:D:D:D:D:D:D....ceva asiatic cu o stea la crash tests probabil...
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:26. |
- Copyright 2026 4Tuning