![]() |
Re: Drobeta Turnu Severin
Caut pe cineva sa se dea cu mine.... MH-03-KEP ... astept oferte.. ;))
|
Asta e nebun cu kep`u :|
L`am vazut eu si prin orash , app da foarte bine cu folia aia pe geamuri :) Nice video : https://www.youtube.com/watch?v=-JyDhCTO5uI |
nu stiu cat de bine este sa faceti provocarile aici ...
mai ales sa dati si numerele de inmatriculare ... mai tarziu o sa scrieti si ora exacta si locatie cand sa va dati ... voi stiti ... |
vezi dodo ca am avut dreptate sa nu se vorbeasca despre asta?
|
ma asteptam sa se gandeasca ca totusi...e un forum public !
|
dodo nu are de ce sa imi fie teama sa imi dau nr de inmatriculare ...oricum sar vede in poza ...asa ca ce o sa se intample ....noi sa fim sanatosi
|
Quote:
asta e conceptia care vreau sa o schimb...intelegeti...daca e sa se'ntample ceva....nu o sa ti se intample doar tie ... o sa fie la toata lumea .. EX : ce s'a intamplat in vara la S :) ... intelegi ? provocarile se pot lansa fata'n'fata si acolo se vede totul .... nu e nevoie pe forum .. aici discutam altceva ... si ca tot a venit vorba , ce se mai aude prin Severin ... am auzit ca prin port sunt cam multe reclamatii si nu prea mai merge lumea ... ? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
am REcitit postul asta de vreo 3 ori , si tot nu pot sa-mi dau daca e un post postat din ... prostie ... sau ... din ce altceva ? pana una alta .... daca tot esti , pardon ... sunteti .. ca am vazut ca vorbesti in numele mai multor oameni , atat de satul de sfaturile .. parerea mea ca .. de bine , eu va urez succes in tot ceea ce face'ti .. iar pe aceasta sectiune "DROBETA TURNU SEVERIN" o sa mai postez decat cand o sa am de anuntat ceva important sau cand cineva ma va intreba ceva ... desi prefer sa o faca prin PM ... mult succes tuturor cluburilor din Dr.Tr.Severin si tuturor celor pe cont propriu in proiectele lor de viitor ... numai bine tuturor ! |
Quote:
|
Quote:
va pupa Ica : prietenul meu imaginar! |
eu v-am sfatuit pentru binele vostru nu am zis eu ca am venit si am facut. e treaba voastra ce faceti. si nu stiu de cate ori m-ai vazut u pe mine pe acolo in ultimu timp
|
baieti ce e cu atata cearta ????pt ce ????nu are rost pasionatiii de masini au rostul lor ...ei stiu unde si cand sa se intalneasca ...si daca o fac .o fac din placere nu pt ca sunt invitati de vreun club anume...la urma urmeu nici in NSL SI SRC sau ce alte cluburi mai sunt pe la noi ,adunate nu fac decat o mica parte din clubul nostru al pasionatilor..intelegeti .....asa ca ...la treaba pasionatiii....va pooop jean
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:02. |
- Copyright 2026 4Tuning