![]() |
grasule,din pacate nu ii place carerra 100...........merge mai bine cu 99+ petrom........
:rolleyes2 :sad:grasule...de ce nu ai venit aseara un pic la un ''donut''.......o fost misto....... |
Re: Intalniri
Ii grea treaba asta cu "grasule" multi pun semnu ?pe cap ca cui ii te ai adresat problema e ca suntem noi prea multi grasi la un loc :lol::lol::lol:
|
da...asa e:lol:
on: am fost si in seara asta iesiti...mai dati si voi pe la platou, daca va permite religia |
nu stiu .. poate voi ajunge din nou ..:) cine stie
|
diseara unde ne int ? city , platou sau auchan ?
|
mah.....
nu stiu inca nimik cred k la city.....si dupaia vedem noi unde e mai multa zapada:twisted: |
in tarnaveni.. nu veniti aici ? ca eu am venit la voi :))
|
ce`i mai usor ? sa mearga 10 masini dupa 1 ? sau sa vina 1 dupa 10 ? :) nu cred ca ar merge cineva ...
|
eu zic city nu are rost pt ca acolo nu putem face nimic si suntem si alungati, asa ca mai bine ori la platou direct ori la auchan.
|
io zic auchan...este loc mare...
|
Quote:
|
uite ma ca am dat si eu peste voi ma..........am si uitat.....sa imi fie rusine nu? cum mai sunteti baietii? cum e cu intalniriile? chiar mi dor sa mai iesim la o poveste si la niste forja (Eddye-style forja , stiti ce inseamna aia :P )......so pe vinerea viitoare o dam de o intalnire?
|
Mnaa ca ai reinviat ?!?!? Cu gura ta o zici !! Disparut om te ai mai facut si tu...... Csillaa POWAH!!!
|
o intalnire fulger ceva ?
carlos ce mai zici...? cu stima radu bandean 0743096848 |
Hai ca vin si eu la un fulger :P numa sa vina cineva :rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:31. |
- Copyright 2026 4Tuning