![]() |
re: Pentru pasionaţii de biciclete
io am pe amandoua michelin si mi se sparg repede:(!
mai e si 75 de ron unu da oricum au si calitate ca mi se sparg doar cand am viteza mica :lol:! |
eu le am de 2 ani si nu am facut decat 2 pene cu toate ca am vreo 100 kg :oops: dar merg numa pe drumuri bune cu ea gen dn1
nu stiu ce sa zic pune 2 seturi de cauciucuri:rolleyes2 sa fi mai sigur |
oricum io si asa merg tot pe drumurile nesfarsite de gropi cu 10-11 la ora
|
wei... are careva vreo bicla deaia mica pe acasa... de copii... si vrea sa o dea? roti de 10-12... ? a.. si sa fie din buc.. nu ma intereseaza decat rotile de la ea:D
|
sal,am un bmx apollo mx20.3.....As face schimb cu un dirt sau cu un bmx focus + dif .........revin cu poze
Nota moderator: 1. Ai 33 de ani cred ca la varsta asta ar trebui sa stii sa scrii in limba romana, fara messengerisme. 2. vezi ca este o sectiune speciala pe acest forum, pe care poti sa vinzi bicicleta. |
1 Attachment(s)
LUMEEEEEE LUUUMEEEEEE....
m-am saturat de 2 roti.... de 4 roti... asa ca... trec pe 3:D.. revin cu poze cand o sa fie terminata... aici era pusa doar provizoriu.. fara suduri fara nimic:) |
Doar nu o sa mergi cu asa ceva nu?
|
am vazut una ceva in genu da joasa rau de tot neagra cu suspensii foarte moi si pe fata si pe spate(independent pe roata)!
Omu si-o facuse in aproximativ 2 ani jumate:D! Da ia iesit belea avea furca de bmx pe fata si pe spate cred ca avea roti de carucior de la bolnavi:lol::lol:! |
https://www.youtube.com/watch?v=xjNzcjFgV6s vrei sa faci asa? :D...asa si in loc de ala galben iti pui un scaun sparco =))
|
Quote:
sparco? tati... e criza... de unde dracu 200E sa pun un scaun pe tricicleta.. daca era.. imi punea pe masina:)) nicidecum pe tricicleta.... Alynex.... dc sa nu merg...? nu e una pt copii mici.. e facuta pt mine.. 180cm inaltime.. crede-ma ca un copil nu poate sa mearga pe asa ceva.. nu ajunge la pedale... + ca.. atunci cand am zis prietenilor.. toata lumea a zis ca sunt nebun.. si ca nu am ce face cu timpul.. ca o sa arat ridicol.. dar cand o vad acum.. aproape de finalizare... toti exclama aceeasi fraza "SUPERRRR... Vreau si eu:X:X"...:P bafta... am plecat la treaba |
Credeam ca ii daia mica rau,ca din poza nu se intelege mare lucru.
|
poza e facuta de sus .. si deaia.. e de acum 2 zile.. in mom asta ... jucaria e gata.. cu tot cu reglaje si frane.. am plecat la o plimbare.. poze mai pe seara:X:X:X:X
|
2 Attachment(s)
scuze de intarziere...:P dupa sesiunea de poze au urmat si franele.. V-brake-uri normale..
|
foarte
tare...dar are nevoie de roti klumea pe spate :P alea de cart ar fi super ....incapi in scaunelu ala? :)) |
1 Attachment(s)
Quote:
rotile de spate.. sunt ok.. nu ma vait.. a fost de proba... urmatoarea am planuri mai mari:P |
| All times are GMT +2. The time now is 01:17. |
- Copyright 2026 4Tuning