![]() |
Re: Dacii Speciale
Quote:
|
Quote:
senzationala cum nu a mai fost :lol: |
Quote:
sau nu merg ceasurile :lol: |
aa..s vede ..e fukut p calculator filmu si vitezometru tras cu ata ..
frate vino si tu intro seara in fata la op66 si fa vrum vrum k ma sesizez eu si ies sa bem o bere.. pun deoparte banii :p vreau sa vad si eu masinuta ta live :D |
Sa-mi trag palme cat de repede ajunge la 130km/h dacia aia :shock: ,sau nu am estimat eu corect? SGM iar face mijto de noi...:twisted:
|
urca bine pt o dacie 1300
|
Quote:
|
E cazanul meu, recunosc :). accelerez cu a 2 a din mers de la vreo 30 km/h. Era prea scurta 1 sa pot sa si filmez sa si schimb treptele. Si asa o duc in limitare fara sa vreau, ca nu am 3 maini.
|
Quote:
|
eu oricum pana nu vad nu cred :D
|
lol pana nu vezi nu crezi? daca te pui la o liniuta cu el eu pariez 500 de euro banii jos k pierzi! te tine? apropo sgm ule ai jumate din castig daca te tragi cu copilu asta
|
Quote:
|
Quote:
https://youtube.com/watch?v=m2Rcr45mXnE |
Eu nu inteleg de ce te chiunui. Lasa omu in pace in durerea lui. Chiar nu ma intereseaza cine crede si cine nu. Nu ma afecteaza cu nimic pozitiv sau negativ.Masina am facuto pt mine, nu sa ii conving pe altii ce se poate si ce nu.
Chiar am lucururi mai bune de facut decat sa uzez motorul/transmisia si sa consum benzina aiurea pt a convinge pe diversi. Daca se sare cu banu, 100 lei (noi) tura de 5 min ma mai gendesc. ;) |
am auzit eu ceva acolo, nu cumva ai schimbat putin cam tarziu a 3-a?? ca parca se aude altfel. e din-aia in puncte?
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:05. |
- Copyright 2026 4Tuning