![]() |
Re: Accidente
lol... ala cu mondeou negru din parcare o fost ieri la mine dupa piese :lol:
|
masina mea nu mai este :(..accident pe dabagau...distrusa in proportie de 75%....:(((
|
Ce s-a intamplat? nu ai pozE?
|
ne-a agatat o dacie, ne-a invartit si ne-a proiectat in sant si copaci...am avut mare noroc ca am scapat cu viata...nu am poze...
|
Asta ii important...fiarele se indreapta sau se inlocuiesc, dar viata nu ti-o da nimeni inapoi.
|
da asa e, dar urmatoarele zile sunt importante, pt ca nu toti suntem cum trebuie, voi sti mai multe luni...
|
foarte urat, adica eu am vazut ca te-ai "agitat" pentru ea si ai investit dragoste....nu o inlocuiesti? daca tot e 75%
|
nu cred ca mai am puterea, si banii majoritatea merg la leasing, oricum acum mai important e sa ne vindecam toti, lucru care inca nu e sigur, orice rugaciune a vostra conteaza...sunt terminat psihic, desi nu am fost de vina, nu ma incalzeste cu nimika...
|
Imi pare rau
daca ne poti spune si noua cine e la spital? te cred ca esti suparat dar vezi ca viteza nu e buna IMI PARE SINCER RAU |
sincer imi pare fff rau.....ma scutura frigurile cand aud de masini lovite ........bine ca ai scapat cu bine
|
anything i can do? Smoke got u'r back... contacteaza-ma daca pot face ceva..pls
|
Din pacate se intampla si nenorociri chiar daca nu le vrea nimeni!!! Sincer imi pare rau! Insanatosire grabnica tuturor celor implicati si sper sa gasesti puterea si finantele sa revii in forta cu o noua bestie pe roti!!!
|
acuma am revenit din spital, toti avem fractura de vertebra, la mine e superficiala noroc cu centura, la unu o f foarte grav si o fost operat si acuma cred ca e bine, si la cealalta persoana vom vedea maine ce vom face mai departe...masina e dusa, banii merg la leasing, asa ca eu...papa masina deocamdata...ata e, mare atentie tot timpul pt toti cei de langa voi...si feriti voi daca ei nu o fac...doamne ajuta sa fie bine...multumesc de gandurile bine tuturor
|
:( ...sorry to hear that vlade...bafta la toti si fruntea sus...
|
1 Attachment(s)
ce inseamna sa ai ghinion!
un accident violent |
| All times are GMT +2. The time now is 15:18. |
- Copyright 2026 4Tuning