![]() |
Re: Ford Focus BN 4194
dar 2 LED-uri albastre nu iti montezi pe bord? :lol:
BRAVO...am avut si eu un focus si inca mi-a ramas dragostea :D. |
Quote:
|
eu schimbasem toate luminile din butoate, ceas....le facusem albastru toate....clima, faruri, radio, tot....am stat cu pistolul de lipit in mana vreo 3 zile...dar nu stiu ce mai ai tu in interior acum si cum ar arata
|
Quote:
|
Re: Ford Focus NT 19 CRS
Bravo Cristi ! Imi place mult de tot masina ta , se vede ca esti pasionaty cu adevarat de muzica si jantele acelea se potrivesc chiar bine pe masina ! Chiar frumoasa masina !
|
3 Attachment(s)
Curand o sa iasa din nou la plimbari , nunti , botezuri si taieri de mot cu 2 simeringuri noi si cureaua de accesorii !!! :D
|
7 Attachment(s)
Buna seara , dupa o lunga pauza fara investitii majore , am continuat proiectul inceput cu cativa ani in urma prin vopsirea masinii intr-o culoare pot sa zic speciala ! Totul a inceput acum o luna printr-o colaborare intre RedZoneTuning si Elma Service. S-a ales solutia de a desface fiecare element al masinii , pentru o vopsire cat mai aproape de perfect , chiar daca aceasta operatiune este mai costisitoare si dureaza mai mult ! In vara , vom veni cu cateva surprize neasteptate pentru o masina de genul asta care cu siguranta vor impresiona pozitiv ! Am atasat cateva poze din service dar urmeaza o sedinta foto saptamana viitoare ! In realitate efectul vizual este cu mult mai special decat in poze !
|
bafta multa cu proiectul cristi!!
|
Brown is the new black ! Succesuri cu proiectul , stiam ca nu ai cum sa te opresti din investit bani in masina ..odata ce ti-a intrat in sange , mai greu sa te opresti . Bafto delo deloo ..
|
lumini portiere AUDI bmw ww toyota ford
tunning auto lumini decorative ford
Lumini decorative portiere: oferta! www.nice-gadgets.ro/product.php?id_product=78 |
+1 :)
|
Frumos ca de obicei , lupu isi schimba blana :cool:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:07. |
- Copyright 2026 4Tuning