![]() |
Re: Opel Tuning : BERTONE TURBO EXTREME
Va multumesc amandorura pentru intelegere , o zi buna si calma tuturor :) !
|
mult succes cu proiectul tau!
telul tau este sa o duci la limita mecanica? ps: frumoase filmarile ;) urca frumos! |
frumos frumos , masina arata demential , atat la exterior cat si sub capota. Iar cat despre cursa cu CALIBRA , o spun ca si fan calibra si viitor proprietar de CALIBRA , fara sa imi sari in cap ai avut noroc, acolo a fost o gresala a UFO`ului altfel nu prea cred , dar decat atata galagie facuta aiurea mai bine ati repeta acea cursa sa vedem ce si cum :) sper ca nu am deranjat pe nime , iar daca am deranjat IMI CER SCUZE ! ! !
|
salut am si eu un bertone de 18 16valve si nu stiu ce modificari sa ii fac sa mai castig si eu ceva cai si nici cu cine sa vb despre asta
|
Re: BERTONE TURBO EXTREME
1 Attachment(s)
Salut am un opel astra bertone 2.0T si ma intereseaza si pe mine o admisie in turbina din inox ca cea din poza, daca se poate spun mi si mie unde ai facut o daca e ceva custom sau de unde ai cumparat o, ms:-P
|
Azi am trecut "in mers" pe langa "bestie"; era undeva prin Dr. Taberei, pe la Azzurro parca ... cred c-am vazut si un set de jante BBS Le Mans pe 18" la ea ... intr-un cuvant : bunaciune !!!
|
3 Attachment(s)
Poze mai pe indelete : se pare ca "sta" de ceva vreme :(
|
Re: BERTONE TURBO EXTREME
Quote:
|
cine stie...poate proprietarul este in "cantonament" :) stie el ce zic..oricum, frumoasa masina...chiar nu pot sa-mi explic ce s-a intamplat vs calibra aceea..diferenta cred k a facut-o 4X4...cel putin la plecare..mai apoi..nu stiu :)
|
Vedeam UFO-ul inca din clasa a 9-a cand ieseam de la liceu in fata la "Shogun"..mamaa ce ma mai fascina,cred ca are "o vina" ca am ajuns acum sa detin un bertone:D
|
Ce se mai aude despre masinuta?care mai e starea ei:P?
|
masina arata beton(armat) mai putin oglinzile cromate (parerea mea)
merge la fel de bine cum arata, la cum se ducea pe dyno cred ca i-ar trebui alte ceasuri de bord nu imi pot explica cum ai pierdut acele curse sa nu te superi dar ti-ar prinde bine niste bolovani in adidasul drept |
SALUT LA TOATA LUMEA MASINA ESTE DE VANZARE
|
vrei sa o vinzi?cu cat?
|
al proiect bomba care sper sa nu ajunga pe mainile ori carui om...:(
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:59. |
- Copyright 2026 4Tuning