![]() |
Re: Club TICO
@Tatarman: poate tico tau e mic si cuminte :lol: (kiddin)
cat despre sigla hai sa ne hotaram o data care ramane ca ne apuca primavara si tatarman mai scoate vreo 30 de modele pana atunci :D . Parerea mea e ca ar trebui sa avem toti acelasi model/culoare. (exemplu:sigla de la 4tuning, orice masina,orice culoare, sigla e aceeasi) ......... repet, e doar o parere. hai sa ne hotaram, vreau sigla rpd ca acusi imi vin geamurile :lol: |
corect tm32cip, aici ai dreptate, daca mai lungim mult legenda, o sa ajunga tatarman peste picasso si noi cu clubu cu ochii in soare postand 1000 de replies :) deci ramanem pe sigla cu ushile deschise ori nu ? :)
|
de acord cu cea cu usile deschise ... dar ... nu o puteti lasa aceeasi culoare ptr orice masina .. ptr ca daca masina are o culoare inchisa ... deabia se va vedea sigla .. acum... faceti cum credeti !! si VOTATIII !! ca ne apuca sfarsitu lu 2008 si nu mai facem o sigla ... !!!
|
sau .. daca vreti sa fie aceasi culoare la toti schimbati culoarea initiala intr-una mai deschisa ... oricum se vor pune pe geam ... (cred eu)
|
frate prea o lungiti lasati o singura culoare stikeru la toata lumea nu unu sa aiba roz altu verde altu kkniu.....si o sa-l punem pe luneta cu au pus si cei de la no speed limit sau mr ...etc ok? ...
|
eu raman pe nr 14, initiala. Voi votati care vreti, dak cumva apare ceva "cald" poate ma razgandesc.
ps: ar mai fi o solutie sa ne vopsim masinile la fel sa nu mai fie probleme in legatura cu culoarea siglei :lol: :lol: |
hai ca ne-am intins cam mult am decis mai demult niste termene dar nu sau respectat niciodata HAI SA NE HOTARAM!!!
TERMEN DE VOTARE 3 zile (sper sa votati)la minim 5 persoane se termina (majoritatea decide)lasati vorbele in vant si votati |
3 Attachment(s)
cred ca dintre astea tre sa votam
|
no. 1 , io zic ca arata cel mai bine....asta e alegerea mea....DEFINITIVA
|
mc ovis am luat in seama ..... NU UITATI SA VOTATI
|
eu votez nr 3 mi se pare perfecta pt orice masina culoare etc
|
Nu-s carcotash da Nr.1 cu fundal alb in mijloc zic ca ar da cel mai bine ........ e doar o parere. Raman pe Nr. 1
|
2 Attachment(s)
Hai inca doua...la pachet...una pt parbriz si una la luneta...merge la orice masina!:D Avem si culoare,si alb ,si negru,si masina(mai multe chiar),si usi deschise,si vitezometru ce-si transforma acul intr-o secera,fonts atractiv...mai multa "rautate" n-am de unde sa scot..."CUMPARATI SAU NU?"...Ce sa fac daca discutiile voastre ma inspira...?:D
P.S. Sunt p aici mai multi prop. de masini albe sau mi se pare? SHIT!...NU SE VAD! POATE LE FACETI VOI SA SE VADA...TNX! |
2 Attachment(s)
Am reusit!Deschide-ti sa le vedeti in toata splendoarea:D
|
1 Attachment(s)
Daca nu se poate amandoua,votul meu e pentru:tatarman-luneta
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:23. |
- Copyright 2026 4Tuning