![]() |
Re: Burn On Event la Tuning Show 2007
super tare montaju!!! ;)
|
smecher montajul....bv santos
|
pentru cei care acuza probleme la download le repet vechea zicala : " un download manager bun te scuteste de o gramada de belele"
incercati de exemplu flashgetul .. si vedeti daca apoi va mai plangeti sau nu |
salut...
f frumos montajul imi puteti spune si mie numele melodiei din montaj va rog? |
Quote:
planetara e gata si asteapta next show. |
Bravo Nemilosu' :) mie mi-a placut ca erai bine-dispus...zambeai cand murise pe baricade. f bine! La urmatorul show poate iese mai bine. bafta.
|
Bravo pt toti cei ce au participat la show,cu masini, cu poze, cu filmari.A iesit ceva grozav,ceva de tinut minte.
Eu personal as fi vrut sa vad mai multi rechini pe acolo dar ma mira ca nu am vazut filme cu alte masini in afara de BMW si mustangul.Chiar nu le-a filmat nimeni sau nu sunt considerate demne de luat in seama? P.S.Sa nu mi-o luati in nume de rau,si eu detin "rechin" dar as fi vrut sa vad si alte masini ce fac,sau poate nu am gasit eu filmul cu alta masina cu toate ca le-am luat toate,cred.;) |
a fost un singur rechin..... in rest ... numa ursuleti cateva pisicute un m3 si mustang.. si un audi ... :D
|
Inseamna ca am vazut intradevar toate filmele care au fost postate,ms:lol:
|
4 Attachment(s)
Cel ce ne-a tinut pe toti in suspans si care a suferit cel mai mult :sad:
|
2 Attachment(s)
cateva poze de azi sa nu va mai tin in suspans scuze de off topic...
|
Fram .. Ursul Polar :) ..... .... bravo ...
|
Quote:
viata merge inainte. fierul se face. amintirile raman. si apropo, daca eu trebuia sa fiu suparat pt o planetara inseamna ca Maroo trebuia sa isi taie venele.:-) |
sal, vreau si eu filmuletul cu audi al lui "nemilosu"...da dc nu puneti pe site toate filmele cum ati facut pana acum cum ati facut si cu filmele de la cora si de la alte evenimente...
|
Mai, eu am mai multe filme si poze, dar o parte sunt descarcate la un prieten pe pc (cele mai multe si cu rezolutia buna). maine poate reusesc sa le iau si incerc sa le pun aici, daca nu...vi le dau pe mail.
Nemilosu, si eu sunt de aceeasi parere: fierul e fier, se face...nu conteaza ca e fier de 100 euro sau de 100.000 euro. tot fier e. mie mi s-a parut pacat ca nu ai putut sa faci mai mult, a picat repede. dar asta e, oricum apreciez maiestria...e tractiune fata totusi (sper sa nu ma insel). Maroo, ce avea? instalatia electrica si terosonul luasera foc? stiu ca ai zis pe una din pagini, dar am uitat :P |
| All times are GMT +2. The time now is 20:32. |
- Copyright 2026 4Tuning