Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Daciile vechi de raliu... niste poze... (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/3554-daciile-vechi-raliu-poze.html)

sprinter 24-01-07 21:27

Re: daciile vechi de raliu... niste poze...

Ma una peste alta ... muscle ne'muscle dacia lu grigorash e o adevarata bestie .... pacat ca nu se mai stie nimic de motoru' d p ea ... :|

sco211 25-01-07 02:15

SGM...poti sa iei legatura cu Sebastian sau cu altcineva are poate sa afle numele celor din echipa lui Grig...
se poate sa punem cateva chestii cap la cap...dar vezi cada gasesti un anume Catalin...
daca e asa cum cred io...vom lamuri multe chestii...;)

mikkai 25-01-07 14:31

UNDE ai citit tu sau ai vazut tu ca dacia lui grigoras avea 300 cp?Arata-mi si mie.Asta vroiam sa imi zici de la inceput nu de ironiile si prostiile pe care le debitezi cu muscle car si alte alea.Cand o sa imi aduci dovada asta o sa imi retrag toate cuvintele dar pana atunci mai e.

IL Capo 25-01-07 15:29

mikkai...te rog sa iei la ochi tot threadul ca sa nu incepem alta discutie fara sfarsit. Eu am spus acu vreo 3 pagini ca se poate dezvolta subiectul pt ca titlul nu este " Dacia de raliu a lui N Grigoras "

sco211 25-01-07 15:51

nu mai fii asa neincrezator...(mikkai)...ai rabdare si o sa se afla totul...
si daca faci comparatie intre motorul de raliu si cel de dacie normal...cam da, se poate spune ca era un musclecar...depinde d c viziune are fiecare despre musclecar...

mikkai 25-01-07 16:08

Eu nu am zis ca dacia aia avea sau nu 300 de cp.Sunt curios doar daca e adevarat.Asta tot incerc sa spun tuturor sa nu mai vorbeasca fara sa aibe dovezi concrete.

**COSMIN** 03-02-07 13:38

salut...daca vretzi sa ma lamuritzi shi pe mn as fi recunoscator:
1. De Ce A Plecat Nicu Grigoras Din Tara....si In Ce An..??
2. Ce Se Mai Aude De Dacia Lui Care A Fost Lasata In Paragina..?
am obs ca pozele alea cu dacia lui facude de SGM au fost facute in 2005...s-a mai aflat ceva pana in ziua de astazi?..masina a fost lasata tot asa sau cineva s-a gandit sa o reconditioneze..?? Va Rog foarte mult sa imi raspundetzi shi mie..SGM-ule pls raspunde-mi shi mie ce s-a mai intamplat cu dacia lui grigoras.. Ms Mult Baietzi

BAGYKID 07-02-07 14:58

salutare ,
am stat si am citit toata istorioara si sunt mai mult decat debusolat ;
--- sportiva(sau sportivele) lui Grigoras apare(apar) in mai multe etape in diferite culori :

- negru+rosu numar concurs 2 dar cu eleron mic,
- presupun ca negru in 1983 cu numar concurs 29 cu eleronul mic,
- gri cu numar concurs 2 cu eleronul mare (asta pare sa fie dupa 1986),

comparand pozele astea cu cele ale masinii albe din garaj ( cele facute de SGM ) ,ma intreb :
- a fost o singura masina sau Grigoras a participat cu mai multe sportive in ani diferitzii ?
- in ce an a trecut la culoarea alba (parca a zis careva , dar nu mai stiu cine) ?
- in pozele din garaj se observa o diferenta fata de celelalte (din reviste) in sensul ca : geamul mic lateral spate la cea din garaj nu are continuitate pana in stalpul central , sa fie o modificare ulterioara ? ce an ?
- se stie ca dupa 86 , Grigoras pregatea o integrala si i-mi aduc aminte ca mai de mult am citit de realizarea asta , are cineva informatzii ?

ps. -SGM , daca ai fost acolo si ai vazut-o cu ochii tai in 2005 , poate mai ai ceva poze sa incercam sa ne lamurim .Jur ca daca as fi fost in locul tau as fi incercat sa o cumpar si cred ca si tu ai incercat asta , care a fost raspunsul ? Totodata eu m-as baga sa punem bani si sa o cumparam ( daca e de vanzare ) si sa o refacem ( nu cred ca sunt singurul)

B-83-DAC 09-02-07 22:32

@ Draculas: O Singura Rugaminte Am Si Anume, Pe Viitor Nu Mai Posta Cu Atata Cinism Si Daca Se Poate Cand Mai Postezi La Dacia Incearca Sa Nu Mai Jignesti Pe Nimeni Asa Cum Nimeni Nu Te-ar Jigni Pe Tine Fara Sa Fie Provocat...cu Alte Cuvine Respecta Ca Sa Fi Respectat...
Decat Sa Ne Jignesti Mai Bine Ne Lasi In " Prostia " Noastra...
Orice Post De Acum Inainte Care Va Fii Off-topic Va Fi Sters....

draculas 09-02-07 22:36

chiar as fi interesat sa vad ca cineva are destui nervi sa incerce sa recupereze masina aia si sa o restaureze si mi-as dori sa particip si eu la chestia aia

Gycone 11-02-07 10:59

10 Attachment(s)
Niste poze ce am gasit si eu in calculator

Gycone 11-02-07 11:04

11 Attachment(s)
Si inca cateva...

sprinter 11-02-07 15:14

Ma din ce vad io majoritatea sunt renault gordini..... aici era vorba de dacii .. si masinile cu care au concurat pilotii romani .... opricum sunt marpha pozele

goodz 12-02-07 13:47

thanks celui care a deschis acest topic! sunt fan 1300, am si eu una. merci pt poze si readucerea aminte a istoricului raliului roman

dogy_10 12-02-07 20:34

ce rau imi pare ca s-a desfintat divizia de raliuri dacia, poate o reinfinteaza, ar fi un lucru benefic, m-am uitat la pozele astea si am ramas inpresionat, multe au fost facute inainte ca eu sa ma nasc, ar fi frumos ca dacia sa sustina iarasi raliul, poate termina proiectul S2000 ca pana acum nu am vazut doar nishte poze si un filmuletz, tare mult as vrea sa vad o dacie in campionatul mondial

All times are GMT +2. The time now is 20:47.

- Copyright 2026 4Tuning