Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa NU te comporti cu o femeie. Ce ne face pe noi sa uram barbatii? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/34919-comporti-femeie-uram-barbatii.html)

Mustang 03-03-08 17:12

Re: Cum sa NU te comporti cu o femeie/Ce ne face pe noi ,sa uram barbatii?

Bine ca nu ma numar printre aia. :lol:
Cand vad ca relatia incepe sa caraie ... o las sa caraie mai departe. :)

Sasha 07-03-08 11:20

Quote:

Originally Posted by Bea69 (Post 1396375)
in ultima vreme ,printre altele,ma supara rau o chestie la barbati....anume,cind vede omul ca relatia incepe sa caraiie,prima reactie este : ai pe altul????
si nu numai ca asta este primul gind al lui,ci imediat si ataca,fara sa se gindeasca.apai,daca isi ia ceaiul,nu intelege ca traditionalul "iarta-ma,am fost un bou" nu functioneaza...
sfat de la mama trixi...numarati pana la vreo 200 asa inainte sa pronuntati idiotenia asta...ca dupa aia dati cu capul!;)

sau mai e una : "sunt 100% sigur ca ai pe altu`" ce ma"distreaza" si pe mine fraza asta :bat:

payty 16-03-08 00:58

asta cu "ai pe altul" trebuie cercetata, nu intrebata, pentru ca "subiecta" in mod sigur nu va recunoaste nimic daca e asa :). Plus ca intrebarea, dupa cum bine zicea cineva pe aici nu are niciun rost si nu ajuta la nimic decat la a gasi un subiect in plus de cearta.

BC-20-LET 16-03-08 01:14

Quote:

Originally Posted by payty (Post 1426566)
asta cu "ai pe altul" trebuie cercetata, nu intrebata, pentru ca "subiecta" in mod sigur nu va recunoaste nimic daca e asa :). Plus ca intrebarea, dupa cum bine zicea cineva pe aici nu are niciun rost si nu ajuta la nimic decat la a gasi un subiect in plus de cearta.

Un pic offtopic. Observasem ca lucrurile au luat-o pe aratura si neavand cum sa fac pe detectivul, am instalat un logger pe calculator(pe 20febr) care face si printscreen-uri .
Evident banuielile mele s-au adeverit(pe 25febr), la intrebarea ai ceva sa-mi spui mi s-a raspuns cu NU ! .
The end.

payty 16-03-08 10:22

Q.E.D :)

Oricum daca ai miros fin simti imediat ce are atentia atrasa in alta parte :)

tinkerbell 17-03-08 11:07

Eu urasc barbatii lasi....daca le poti zice barbati.Unii cred ca e mai bine sa inchei o relatie printr-un sms si cand au de dat mai multe explicatii,nu stiu cum se face,dar ii loveste o raceala la fiecare trei zile:).Deci....NU asa te comporti cu o femeie. :anger:

aleks 17-03-08 11:15

am o surpriza pentru tine: multe fete procedeaza fix la fel :):)
inca nu i-am dat verde niciuneia prin sms inca, dar oricum, buna idee :lol::lol:

tinkerbell 17-03-08 11:27

aleks,nu e o surpriza...stiam ca si fetele fac asa,dar mie mi s-a intamplat deci am tot dreptul sa zic asta:))
Si nu te sfatuiesc sa faci asa,stii doar ca totul se intoarce impotriva ta de trei ori mai rau:)

aleks 18-03-08 11:34

e o idee, nu o sa o si pun in practica, sa stii :)
in general imi asum raspunderea pentru lucrurile pe care le fac, si deobicei cand pun capat unei relatii o fac din motive foarte bine intemeiate, pe care tin neaparat sa le comunic viitoarei foste, ca sa fiu sigur ca m-a inteles
deci sms iese din discutie...

Mustang 19-03-08 10:31

Si cu ocazia asta intra "despartirea prin telefon". :lol:

Sindrom 26-03-08 07:34

si din categoria "despartirea prin telefon" mai apar si 2 subcategorii: 1 despartirea prin sms....2 despartirea prin apel telefonic...
ar mai putea fi si mms-u da nu cred ca e folosit;)

Mustang 26-03-08 08:14

MMS-ul cum e ?
Ii trimiti o poza cu amanta ? :)
Sau ii scrii pe pereti ca nu o mai vrei. :lol:

bogdan_wrc 26-03-08 08:23

ce mai consumati domle 7 centi sau 4 eurocenti pt un sms..daca suna ea..ii spui..daca nu..asta e...va vedeti...cand va intalniti :))))

aleks 26-03-08 10:47

asta-i din ciclul: culmea nesimtirii :lol::lol:
da, tare si aia cu amanta, o prinzi in actiune, si din mms intelege ea :):):)

Eugen_TL 26-03-08 12:36

asa cum a fost prinsa prietena mea care era si a altuia :) ... ne dadeam smsuri... ea era in baie si a venit al ei peste ea brusc si i-a luat telefonu din mana ..n-a apucat nimic sa stearga ! =))) si s-au desp :))) =))) relatie de 9 ani aveau te doare bila

All times are GMT +2. The time now is 18:39.

- Copyright 2026 4Tuning