![]() |
Re: Accidente
Cine ne intrece:shock:??
|
Stiti ceva de accidentul ala aproape de Campofrio? Mergeam la serviciu si cred ca au trecut cel putin 10 ambulante.
|
Stiti ceva de accidentul ala aproape de Campofrio. Acum o ora, o ora jumate s-a intamplat? Mergeam la serviciu si cred ca au trecut cel putin 10 ambulante.
am gasit ceva: http://stirileprotv.ro/stiri/evenime...rasturnat.html |
Quote:
|
Stie cineva de accidentul de pe str. Isaccei, langa fostul turcu, un taximetrist a lovit pe o femeie pe trecere, aceasta sa lovit la tampla in urma cazaturi si a murit pe loc, taximetristul cica avea viteza, poze are cineva?
|
detalii aici: http://www.adevarul.ro/locale/tulcea...367763306.html
|
Da,sunt niste criminali taximetristii!Atat la stil de condus cat si la provocarea accidentelor...
|
Quote:
|
Asa e, recunosc, e foarte greu sa tii un volan in mana. Taximetristii din Tulcea ( si cei din Romania in general ) nu prea tin cont de regulile de circulatie. Daca toata lumea ar circula civilizat nu ar fi asa multe accidente, dar deh.. ei se cred regii soselelor, dau "scartz" cand pleaca cu Loganu' si trec pe rosu, ca ei sunt mai speciali, noi suntem un fel de prosti pentru ei.
|
Quote:
Iar daca nu esti in stare sa te detasezi de probleme te lasi de volan si te faci agricultor de exemplu. Probabil ca sunt si taximetristi model,dar sunt asa de putini ca sunt o cantitate neglijabila.Majoritatea sunt niste cretini.NU ati vazut,cred, concursuri de sarituri la trambulina noaptea cu masinile firmei.Si multe alte cretinatati.Am cunostinte printre ei deci stiu ce vb.Asa ca ce sa mai vb de conduita in trafic,prioritati sau bun simt. De accidentul din curba nr 2 de la iesire din Tulcea de zilele trecute nu stie nimeni nimic? |
Din cate am inteles a intrat unu cu mare viteza in curba si a taiat banda parca...Din ce am auzit ca se povesteste pe la serviciu...
|
Quote:
o skoda octavia si un audi a6 .... baiatul cu skoda mergea regulamentar iar gagica cu a6-le avand viteza a taiat curba si poc... din cate am inteles de la proprietarul skodei el si-a luat dauna totala ....bine ca nu au patit altceva ...fiarele se indreapta |
Quote:
Cristi... lasa ca au multe pe cap... cu totii avem multe pe cap, tocmai de asta se da si un examen psihologic cand faci dosarul pentru permis de conducere, mai ales ei care au atestat profesional pe care multi nu-l au iar cei care-l au majoritatea nu l-au luat pe merit! |
am auzit de un accident , aseara la metalu :sad:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:04. |
- Copyright 2026 4Tuning