Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia Snow White (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/346761-dacia-snow-white.html)

pwr_bz 14-04-13 05:54

Re: O noua dacie !

Da am vazut garajul.
a iesit prea ok fata de ce e acolo.
dar totul in timp se va rezolva!!
asa ca treaba e buna!!
da ne vedem!clar daca nu...aceiasi locatie :)) la nexia...de luni dupa masa.voi fi acolo!! impreuna cu mecanic SEF Drenea!!! :))

tuner-man 14-04-13 11:53

1 Attachment(s)
Noul volan made in targ :lol: imi place ft mult deci R.Equinox te-ai facut si tu cu volan :D . Vreau si eu pareri pentru o toba sport dar sa nu se auda excesiv !

tuner-man 14-04-13 15:15

4 Attachment(s)
Cum nu am astampar uite ca nu am reusit varianta turbo dar am achizitionat un weber 28/36 DARA la proba si voi pune o pompa de nova fara retur. Voi avea parte de o aprindere modificata si o chiuloasa deja este trimisa sa suporte unele modificari :twisted: . Am achizitionat si o toba mi-a placut enorm sunetul scos si trebuie montata fara toba de foc aia va fii eliminata !

R.Equinox 14-04-13 15:55

Quote:

Originally Posted by tuner-man (Post 5438970)
Noul volan made in targ :lol: imi place ft mult deci R.Equinox te-ai facut si tu cu volan :D . Vreau si eu pareri pentru o toba sport dar sa nu se auda excesiv !

Acus o sa iti iau tot interioru:)))

Imi place mult volanu.Sa il invarti sanatos!

Si abia astept sa o aud dupa ce termini noua configuratie:lol:

pwr_bz 14-04-13 19:10

Isac...vezi ca am fost azi in zona la XXL si nu mai era renault din pacat!!
m`am interesat la un prieten si chiar turbo era :(
la banii aia era perfect mai ales ca era si negociabil!!
dar na asta e.
daca aud alt r5 turbat!te voi anunta.
ce sa zic...ne vedem luni la Jipanul in poarta:))

tuner-man 15-04-13 00:16

Quote:

Originally Posted by pwr_bz (Post 5439364)
Isac...vezi ca am fost azi in zona la XXL si nu mai era renault din pacat!!
m`am interesat la un prieten si chiar turbo era :(
la banii aia era perfect mai ales ca era si negociabil!!
dar na asta e.
daca aud alt r5 turbat!te voi anunta.
ce sa zic...ne vedem luni la Jipanul in poarta:))

Perfect man pe la 12 maxim 1 sunt acolo bafta. Ma duc la ulmeni sa imi sudez toba de abia vezi live cum se aude aia de moto :lol:

Bafta !

tuner-man 15-04-13 20:26

2 Attachment(s)
Astazi am pus toba pe masina si rezultatele sunt urmatoarele :

1. La relantii pufaie ft frumos
2. Mi-am doarit putin zgomot dar efectiv este mai silentioasa decat cea de dacie deci nu am facut nimic :sad:
3. Maine ma duc sa-i scot intermediara si sa repozitionam toba sta putin stramba . Acum sper sa nu urle prea tare dupa aceasta operatiune .

Bafta tuturor !

DJBOSS 15-04-13 20:44

O sa sune putin mai tare mai placut........nu chiar prea mult zgomot8)

tuner-man 16-04-13 12:23

1 Attachment(s)
Asa se aude toba , am scos si intermediara eu sunt super multumit , in masina nu este nici o diferenta doar afara se aude placut ! :D Acum mai am doar de repozitionat finala bafta tuturor !

giubau_v8 16-04-13 12:27

Quote:

Originally Posted by tuner-man (Post 5441618)
Asa se aude toba , am scos si intermediara eu sunt super multumit , in masina nu este nici o diferenta doar afara se aude placut ! :D Acum mai am doar de repozitionat finala bafta tuturor !

Ai aruncat toba cealalta? Eu zic sa o pui la loc, pun pariu ca se aude mult mai frumos fara intermediara cea veche , si arata si mai bine
;)

tuner-man 16-04-13 12:32

Quote:

Originally Posted by giubau_v8 (Post 5441621)
Ai aruncat toba cealalta? Eu zic sa o pui la loc, pun pariu ca se aude mult mai frumos fara intermediara cea veche , si arata si mai bine
;)

Toba cealalta era de dacie cu un tips de la un 38 din orash :lol: deci mai bine nu se auzea, si inafara ca se aude frumos in parerea mea am schimbat si esapamentul cap coada ! (chiar era nevoie era totul ruginit ).

tuner-man 17-04-13 19:36

4 Attachment(s)
Intre timp mai mesteresc cate , ceva sa vedem la ce ma hotarasc in final :D

tuner-man 19-04-13 20:14

4 Attachment(s)
In sfarsit astazi am primit piesele mult asteptate :

1. Cutie de viteze Renault Fuego care la prima vedere e ok , la rece schimba super. Problema este urmatoarea am un filet pe capac care nu stiu ce este si nu am tija cea subtire de jos las poze poate ma lamureste cineva !

2. Pasaj golf 1 din care voi scoate 4 bucati de fibra.

Acestea fiind spuse duminica cred ca incep lucrarile la masina si incep sa montez din piese , bafta tuturor !

BN-02_TZY 19-04-13 21:47

Acolo vine pus cablu pt masarier sau poti pune. O bila cu un arc dupa care pui un surub facut p strung si ai rezolvato ca banuiesc ca timonerie nu ai

Old_boy 19-04-13 21:52

are da nu e completa :rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 02:21.

- Copyright 2026 4Tuning