![]() |
Re: O noua dacie !
Da am vazut garajul.
a iesit prea ok fata de ce e acolo. dar totul in timp se va rezolva!! asa ca treaba e buna!! da ne vedem!clar daca nu...aceiasi locatie :)) la nexia...de luni dupa masa.voi fi acolo!! impreuna cu mecanic SEF Drenea!!! :)) |
1 Attachment(s)
Noul volan made in targ :lol: imi place ft mult deci R.Equinox te-ai facut si tu cu volan :D . Vreau si eu pareri pentru o toba sport dar sa nu se auda excesiv !
|
4 Attachment(s)
Cum nu am astampar uite ca nu am reusit varianta turbo dar am achizitionat un weber 28/36 DARA la proba si voi pune o pompa de nova fara retur. Voi avea parte de o aprindere modificata si o chiuloasa deja este trimisa sa suporte unele modificari :twisted: . Am achizitionat si o toba mi-a placut enorm sunetul scos si trebuie montata fara toba de foc aia va fii eliminata !
|
Quote:
Imi place mult volanu.Sa il invarti sanatos! Si abia astept sa o aud dupa ce termini noua configuratie:lol: |
Isac...vezi ca am fost azi in zona la XXL si nu mai era renault din pacat!!
m`am interesat la un prieten si chiar turbo era :( la banii aia era perfect mai ales ca era si negociabil!! dar na asta e. daca aud alt r5 turbat!te voi anunta. ce sa zic...ne vedem luni la Jipanul in poarta:)) |
Quote:
Bafta ! |
2 Attachment(s)
Astazi am pus toba pe masina si rezultatele sunt urmatoarele :
1. La relantii pufaie ft frumos 2. Mi-am doarit putin zgomot dar efectiv este mai silentioasa decat cea de dacie deci nu am facut nimic :sad: 3. Maine ma duc sa-i scot intermediara si sa repozitionam toba sta putin stramba . Acum sper sa nu urle prea tare dupa aceasta operatiune . Bafta tuturor ! |
O sa sune putin mai tare mai placut........nu chiar prea mult zgomot8)
|
1 Attachment(s)
Asa se aude toba , am scos si intermediara eu sunt super multumit , in masina nu este nici o diferenta doar afara se aude placut ! :D Acum mai am doar de repozitionat finala bafta tuturor !
|
Quote:
;) |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Intre timp mai mesteresc cate , ceva sa vedem la ce ma hotarasc in final :D
|
4 Attachment(s)
In sfarsit astazi am primit piesele mult asteptate :
1. Cutie de viteze Renault Fuego care la prima vedere e ok , la rece schimba super. Problema este urmatoarea am un filet pe capac care nu stiu ce este si nu am tija cea subtire de jos las poze poate ma lamureste cineva ! 2. Pasaj golf 1 din care voi scoate 4 bucati de fibra. Acestea fiind spuse duminica cred ca incep lucrarile la masina si incep sa montez din piese , bafta tuturor ! |
Acolo vine pus cablu pt masarier sau poti pune. O bila cu un arc dupa care pui un surub facut p strung si ai rezolvato ca banuiesc ca timonerie nu ai
|
are da nu e completa :rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:21. |
- Copyright 2026 4Tuning