![]() |
Re: Donatii piese E36 [doar cereri]
Quote:
|
doar pinionul....
|
2 Attachment(s)
poate se incurca cineva de un capac de motor de pisik 1,6 -- 1,8. cel pe care scrie BMW. vreau sa-l vopsesc cum este cel din a doua imagine. multumesc anticipat.
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
piesa B este starter-ul.
|
salut cine ma poate ajuta cu 2 ochiuri la bara de jos acelea unde vin proiectoarele si o emblema bmw pentru capota contracost.
va multumesc |
Buna caut si eu urmatoarele piese pt. un BMW E36 coupe:
Cleme interior ( unde se prinde materialu in tabla la bancheta din spate ) Cleme usi ( coupe ) Parasolare + manere negre Brat stergatoare stanga Tunele de aerisire bara M Grila bara M Lip-u bara M Contra cost ! |
Salut!
Incurca pe cineva o suspensie de E36 VARZA!!!!! imi trebuie sa misc o masina prin curte.....si nu as vrea sa stric caroseria.... Multumesc anticipat! |
Cumpar sau accept donatie admisie M50B25 fara clapeta de acceleratie . DOAR DE PE MOTOR DE 2,5 fara vanos.
Astept oferte preturi decente. 0763 377 450 |
Are cineva un bloc motor V8+4 pistoane pt a confectiona o masa pt living?Contracost.
|
Quote:
|
e veche ideea... Si La TopGear tot masa de felul asta aveau...
Dar ii trebuie 8 pistoane nu 4... 4 pistoane sustin masa la sol iar celelalte 4 sustin sticla ce formeaza blatul mesei... |
1 Attachment(s)
Quote:
Si din cate m-am documentat ai nevoie doar de 4 ;) |
cine are un telescop de capota si nu ii foloseste?iara fetele laterale spate la un coupe.stima!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:44. |
- Copyright 2026 4Tuning