![]() |
Re: Discutii Diverse Intre Userii VL. .:)
Quote:
|
Auziti .. dar acu toate numerele sunt cu steagu UE ? Ca am vazut la multe masini
|
Quote:
|
Quote:
Ar fi frumos sa le faca ca in italia :) .. mici pe cele din fata |
Quote:
PS: Alea italiene sunt cele mai misto intr-adevar, dar si alea nemtzesti arata frumos..Doar sa nu le faca galbene ca ma enerveaza la culme :lol: |
Quote:
Sunt marpha cele italiene ca sunt cele pe fata asa micute si dau foarte bine pe masina si in stanga e steagul UE si I(Italia) iar in dreapta codul de la oras(ROMA,MI,TO,BG,FI etc....) + anul inmatricularii masini sau anu fabricatiei, nu stiu sigur :oops: La cele nemtesti sunt faine caracterele |
Quote:
|
Quote:
De la Firenze pana la Reggio Calabria |
baietzi ... gata cu versusu` :)) am fost in Italia de mi s`a luat.. in fiecare vara de cate 3-4-5ori .. de la Trieste la Torino .. si din Milano` in Bari ... deci :)
@oliver .. nu am stickere de rezerva :D si eu tot de la riviera le`am luat :) sunt mishto .. nici nu zici k sunt lipite.. sunt la fel k numaru .. autocolant reflectorizant :) |
Quote:
Cat e un set ? |
ce fel de liniutza tata?daia weed?
|
dar tre sa avetzi grija cum le lipitzi ca daca nu le-atzi pus bine tre sa le rupetzi ca nu se mai dezlipesc asa ushor
|
a vazut caddy azi cand le-am pus.....ca abia am mai dezlipit marginile care le-am taiat ca depasheau nr
|
aronele potzi tati sa-mi faci shi mie un clip dala marfa ?in care sa cuprinda ceea ce fac io,tunning shi tatuaje?
|
Clar...Maine am nr. de UE pe masina de la riviera =))
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:46. |
- Copyright 2026 4Tuning