![]() |
Re: Ce parere aveti despre smart?
NU!
Nu ma reprezinta masina asta, e prea mica si mi se pare fara personalitate! |
:)))))))))))
Daca nici smartul nu are personalitate... |
Quote:
|
Tu esti invatata cu masini cu personalitate puternica :))
4 usi, o capota, un portbagaj, motor in fata: am zis Logan? am zis A6?Am zis Albeea?? am zis Geely?? Cata personalitate debordanta :P |
lasa, !Sasha, ca sint si eu "audi driver", si de cind a venit smart-ul la noi in familie n-am mai miscat cealalta masina decit pina la intilnirea forumistilor, si am ajuns sa ma cert cu prietena cine sa ia masina;
si asta in situatia in care n-avem nici aer conditionat la smart, si nici sursa de muzica. iar daca te-ai invirti o zi pe linga o asa masina ti-ai da seama ca e genial inginerita - reversul medaliei fiind pretul de achizitie la nou |
mi se pare mult mai interesant noul model de tortwo ! eu conduc unul cu motor 1000 de 71 de cai si are un consum de te doare mintea (8-9 in oras iar cu AC sare pe la 11 ) in rest e super masina are cutie steptronic sau robotica nush exact cum se numeste iar in afara ca e cam greoaie cutia se infige chiar foarte bine ! 1 dintre victime ( logan 1.6 16v ) :lol:
|
daca nici smartul nu are personalitate atunci nu stiu care are, precis Audi si VW masini de duzina!
|
alex_bmw asta este consumul... verifica la surorile mai lesinate ( tico , matiz, spark ) ce consumuri au in oras FARA AC si ai sa vezi ca sub 7-8% nu ajunge niciunul ;)
cdi-ul consuma 5-5.5 in oras... dar na, nu se compara cu benzinaarul turbat la acceleratie. |
Quote:
1. Cutia de viteze e extrem de prost gandita, o adevarata pacoste pentru acceleratii. Apesi pe buton, stai 1 secunda, schimba viteza. Asta e motivul nr. 1 pentru care nu l-am ales. Daca avea cutie manuala sau o automata bine construita il luam fara discutie 2. Spatiul interior e foarte mare, mai ales pe verticala, ai destul loc sa stai inauntru cu palarie pe cap :) 3. Manevrabilitatea e bunicica, dar, probabil si datorita servodirectiei electrice, nu "simti" masina, da o senzatie de joc pe calculator atunci cand conduci. Probabil fanii NFS ar fi incantati :) ~Nautilus |
Frate eu am un smart roadster si o fi cum ziceti voi ca este limitata la 160 sau 134 km/h dar eu am ajuns cu ea la 198km/h. am 101 cp pe ea. apropo de cat este de incapatoare, intradevar nu este o masina pt baieti si fete de 1.80 si peste 90 kg, dar pt un om cu dimensiuni medii si mici este destul de incapatoare.
|
am mers cu smart fortwo o gramada... mi se pare o jucarie de masina.. problema e ca la impacturi nu prea rezista... daca te sprijini in vreunu sa fii sigur ca ai aripa sparta daca nu si bara.. consumul e destul de mare.. 7, 7 si ceva in oras.. vorbesc de cel de 600 cm.. in el ai loc destul de bine.. eu am 1.95 si in multe masini trebuie sa stau cu capul intr-o parte ca ating de plafon :D .. in smart nu am probleme.. deci.. merita un smart, dar ca a 2-a masina..
|
Hmm
nu stiu ce impacturi ai vazut tu dar eu am avut cateva accidente usoare cu smart si am vazut si cateva mai grave 90% din lovituri ating roata care e facuta sa primeasca socuri Intreadevar plastul ala se deformeaza dar ai vazut masina lovita cum arata dupa impact fata de smart? |
1 Attachment(s)
ma refeream la accidente usoare.. la din alea mai grave nici nu vreau sa ma gandesc.. de ex.. asta iarna.. eu in dreapta, un prieten la volan.. incepuse sa ninga.. pune frana.. intra abs`u.. era aglomeratie.. viteza sa zic 25 km/h.. ma rog.. aripa sparta, bara.. pun si o poza daca vreti...
|
Quote:
apropo am 2 smarturi de vanzare din care unul cabrio, daca sunteti interesati careva PM |
pushtiu_craiova:
1. daca are 101 CP e Smart Roadster Brabus si nu e pentru oricine (marca se plateste), e destul de firesc sa fie mai performant ca Roadster stock; 2. eu am 1,80m si aproape 100kg si te asigur ca aveam loc inauntru, si in latime si in inaltime, as fi putut conduce cu palaria pe cap :) nu spatiul e problema "gandacului furios Smart"; 3. vad ca n-ai spus nimic de cutia de viteze ;) ~Nautilus |
| All times are GMT +2. The time now is 06:16. |
- Copyright 2026 4Tuning