![]() |
Re: TM 07 GLX Dacia 1310
Pai la cronometrate eram cu timpi buni 2< 013 adica locu sase dupa cite am vazut eu pe plansa
si de patit nu am patit nimic doar mia fost ciuda ca nu am putut continua ce sa faci altadata ori mai atent ori ... mai mult antrenament nu stiu cred ca am incercat sa fac cu dacia asta ce nu faceau altii cu masini mai pregatite si cu mai multe fite Miar fi placut sa bat subaru la timpi da doar unu din cele 3 ;) |
Glumeam Mai Sus Normal Si Pretena Mea Lar Bate Pe Acel Subaru Cu Un Clio Wiliams Da De Toata Jena Acel Cu Sub Nu Masina Ea Nare Nici O Vina
|
Sincere pareri de rau, sa speram totusi ca masina va reveni la viata cat mai curand...
E doar tabla indoita, sau e mai grav? |
2 Attachment(s)
TM-24-CIP
frumoasa masina . Felicitari . Cam cat te-a ajuns la bani? |
Nu cred ca ai vrea sa sti f multi uni ar crede ca sint nebun da o data ce incepi si o faci din pasiune nu te mai opresti doar daca renunti cu totul
|
frumosa facuta cu bun gust
dar mai imi place ceva nr CIP asa o sami pun si eu numa ca am vrut 99 CIP dar am vazuto prin tm pe o dacie din 86 SCZ de off topic |
Te rog ai facut ceva modificari pentru cutia ta de viteza?
Mersi mult:shock: |
Da au fost aduse modificari
Schimbat carcasa ambreaj priza de cutie suporti timonerie si putin taiat din tunelul podului pedalier sint ceva modificari da merita |
2 Attachment(s)
lea placut impreuna
ms inca odata ca ma ajuti !! |
ca tot timpul gyani sa dovedit un mare om,un caracter aparte.Greu de crezut ca exista si astfel de oameni da uite ca exista.te astept cu urmatorul proiect.
|
Multumesc baietilor de la arad >
tre sa se bucure si altii de ceva piese de pe dacia astanu? Apropo ati pus jantele alea de la mine? as vrea sa vad ceva poze> Si daca tot am ajuns aici nu vrea nimeni motorul de pe TM 07 GLX poate o cutie < poate o suspensie buna <poate vrea cineva caroseria si actele pentru un pasionat gratis > vreau sa o mai vad pe strazi>:D :rolleyes2 |
Dai masina cum ii acuma gratis :) ? si eu sper sa o mai vad pe strazi a fost prima dacie tunata care ma impresionat la maxim
|
Man ma intereseaza cutia de viteze. Sa-mi spui cati bani . Motorul e de Renault sau Dacia?
Astept raspuns, daca le mai ai bineinteles. :bunch: :bunch: |
4 Attachment(s)
Is super tari gentile, mersi mult omule raman dator.....
|
3 Attachment(s)
raliul hunedoarei, aprilie 2007
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:37. |
- Copyright 2026 4Tuning