Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   MPBZ III - 10 martie 2007 (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/33828-mpbz-iii-10-martie-2007-a.html)

SEBASTIAN 05-03-07 23:18

Re: MPBZ III - 10 martie 2007

Daca exista aprobarea de la primarie sau administratorul drumului incercam mai departe dace e bine daca nu ...

NightDevil 05-03-07 23:18

Daca se va reusii intr-un final sa se faca cursa ..sa anuntati din timp ka majoriatea si-au schimbat programul :D

SEBASTIAN 05-03-07 23:19

Atentie daca se face ceva cu noi numai cu regulamentul nostru consacrat si folsit si de restul in mare proportie suntem de acord.

Lucian 05-03-07 23:19

Quote:

Originally Posted by SaintDick (Post 782997)
Draga Lucian!

70 de masini era limita pentru a sti pentru cate ore se contracteaza serviciile.
reducerile acelea au fost acordate, in urma unor discutii (care cu tine nu au avut loc), la initiativa reprezentantului acelui club. s-a ajuns la aceasta intelegere ei urmand sa aduca un nr. insemnat de masini dar care sa se intreaca doar la LIBERE. asta inseamna timp mai putin, nu impus de desfasurarea claselor.

Puteam sa am si 20 de masini. tineau cursele 30 de minute, atat cat se acopereau acele cheltuieli. dar eu am anuntat minim 4 ore, de bun simt, gandindu-ma ca nu va fi o problema de netrecut la bacalaureat pentru multi dintre voi trimisul fiselor. pentru minim 4 ore era necesara o suma minima. iti reamintesc ca la calarasi aveai de dat taxa stransa la primarie (60 de milioane?), iar acum nu intelegi aspectul financiar?

pentru restul. cum va bateti voi in piept ca sunteti zei, guru sau alta forma supranaturala intr-ale curselor, asa va spun si eu ca pana acum nimeni nu a facut nimic ptr Buzau, in afara de mine. am meritul de a fi organizat, cu ajutorul amicilor stransi de mine, doua curse, 2 de 402 m si una de indemanare. am avut si am consideratie pentru fenomen, dar nu cel imprumutat in stilul balcanic si i-am dat alta fata, alte reguli. ca nu fac cum vreti voi este libertatea mea, la fel cum si voi o aveti pe a voastra, sa veniti sau nu. anul trecut nici un astfel de guru, in cazul de fata cred ca vine de la guraliv, nu a considerat ca l-ar onora prezenta aici, iar acum, deodata, toata lumea "buna" se ingramadea. fiti seriosi sau glumiti doar intre voi. pastrati-va stilul si limbajul pentru cei care azi il accepta iar maine va pupa. aici nu merge asa. interdictii se pot pune oriunde, mai ales pentru specimene care NU AU AVUT NICIO TREABA CU ACEASTA CURSA, si vorbesc cu actele in fata, fisele, alea de v-au bagat in ceata.

Lasati-ne prieteni buni! faceti-va curse la voi acolo, dati-va intre voi, aplaudati-va, improscati-va dupa aceea, ca asa va place. Noi suntem mici, tzarani, care in micimea noastra ne jucam de-a cursele si uneori le mai si facem. bune mai sunt filialele la nevoie. Am zis ca lumea abereaza dar uneori mai si pricepe. Va comportati de parca v-am tras-o si nu v-am platit. In aprilie nu am tras-o la nimeni, iar cursa aia a fost fara taxa si fara sponsori. cum? asta nu o sa intelegeti voi in vecii vecilor si dupa 3 reincarnari, pentru cei care cred in ele.

Hai pa!

Pai vezi ca esti berbec ? Exact asta am spus si eu. Nu te apuci sa faci o cursa bazandu-te DOAR pe incasarile de la masini inscrise. Daca faceam asta se facea si Cursa de la Calarasi .Tot incerci sa-mi scoti ochii cu esecul de la Calarasi ? Afla dragul meu sfant penis ca eu , Micutzu , Viteza ... am semnat ca organizatori (mai erau si altii care au pus umarul dar nu fac liste acum) la o cursa de indemanare la Prisma cu mult inainte sa te bata pe tine gandul de a face "concerte" la Buzau !

Lucian 05-03-07 23:20

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 783220)
Atentie daca se face ceva cu noi numai cu regulamentul nostru consacrat si folsit si de restul in mare proportie suntem de acord.

Cum spunea si Florica ... conteaza pe noi !

SEBASTIAN 05-03-07 23:22

Ce ciudat suna din fata buzau din fata dick.
Sunt curios daca dupa organizare ramanea si de o ciorba sa umple si omul stomacul.

SEBASTIAN 05-03-07 23:23

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 783224)
Cum spunea si Florica ... conteaza pe noi !

Nu promit nimic cu BZ dar o sa am nevoie de sprijin.
Acum exista o intelegere cu NSLR si MR impreuna cu care o sa incercam revigorarea curselor.
Nu o sa fie usor si avem nevoie de orice sprijin neconditionat.

Lucian 05-03-07 23:25

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 783230)
Nu promit nimic cu BZ dar o sa am nevoie de sprijin.
Acum exista o intelegere cu NSLR si MR impreuna cu care o sa incercam revigorarea curselor.
Nu o sa fie usor si avem nevoie de orice sprijin neconditionat.

Pacat ca acea intelegere nu a inclus mai multe cluburi. Contati pe noi in ceea ce priveste prezenta la curse ! Neconditionat !

giubau_v8 05-03-07 23:26

cred ca o sa trebuiasca sa primiti voi aprobarile daca vreti sa faceti ceva

SEBASTIAN 05-03-07 23:26

Regulamentul lor era o aberatie.

Sa se stie clar ca raportul cal/kg conteaza dar daca am o masinuta de un cp si un kg nu o sa fie mai rapida ca o dacia de 70cp, sau poate pe primi 5 metri.

Raportul cal/kg este un raport bun de luat in calcul dar trebuie sa fi inept sa crezi ca e totul.

nici grupele noastre nu sunt perfecte dar pt masini de strada sunt echitabile altfel ca la raliu e mai corect.

SEBASTIAN 05-03-07 23:27

Quote:

Originally Posted by giubau_v8 (Post 783238)
cred ca o sa trebuiasca sa primiti voi aprobarile daca vreti sa faceti ceva

Adica venim sa sprijinim, eu cu tot ce pot, Florian cu zeci de oameni, lucian cu ce poate, restul sigur pun si ei umarul si voi ne aratati Buzaul?

giubau_v8 05-03-07 23:35

pai voi ati sarit cu ideea de a organiza cursa la bz.....eu am zis ca nu cred ca veti primi vreun sprijin de la cineva din bz pt ca nimeni nu se implica....asta e....eu as ajuta cu drumurile pe la institutii ( cu riscu de a fi acuzat ca m-am dat de partea 'dusmanului' care mai devreme ne facea tarani) da din pacate nu sunt in bz si nu pot ajunge decat vineri seara.....si apropo...buzaul e un oras din ce in ce mai frumos.....;)

siadimet 05-03-07 23:35

vb serios?
te bagi?

ady_gti 05-03-07 23:35

Quote:

Originally Posted by shadowro (Post 782787)
fugi ma cu dacia ta 1310 "STOK" ...

prietene daca ai masina pana in 100 de cai te invit sa te dai cu ala 1310 stok .. si pe bani daca vrei

F_L_R 05-03-07 23:36

-Am confirmarea celor de la Ploiesti ca vin sa participe si sa ne ajute, am vb si cu Racing Team , vin si ei. Cu toti oamenii care vin asigur cu siguranta parcarea si startul.

All times are GMT +2. The time now is 21:49.

- Copyright 2026 4Tuning