![]() |
Re: MPBZ III - 10 martie 2007
Daca exista aprobarea de la primarie sau administratorul drumului incercam mai departe dace e bine daca nu ...
|
Daca se va reusii intr-un final sa se faca cursa ..sa anuntati din timp ka majoriatea si-au schimbat programul :D
|
Atentie daca se face ceva cu noi numai cu regulamentul nostru consacrat si folsit si de restul in mare proportie suntem de acord.
|
Quote:
|
Quote:
|
Ce ciudat suna din fata buzau din fata dick.
Sunt curios daca dupa organizare ramanea si de o ciorba sa umple si omul stomacul. |
Quote:
Acum exista o intelegere cu NSLR si MR impreuna cu care o sa incercam revigorarea curselor. Nu o sa fie usor si avem nevoie de orice sprijin neconditionat. |
Quote:
|
cred ca o sa trebuiasca sa primiti voi aprobarile daca vreti sa faceti ceva
|
Regulamentul lor era o aberatie.
Sa se stie clar ca raportul cal/kg conteaza dar daca am o masinuta de un cp si un kg nu o sa fie mai rapida ca o dacia de 70cp, sau poate pe primi 5 metri. Raportul cal/kg este un raport bun de luat in calcul dar trebuie sa fi inept sa crezi ca e totul. nici grupele noastre nu sunt perfecte dar pt masini de strada sunt echitabile altfel ca la raliu e mai corect. |
Quote:
|
pai voi ati sarit cu ideea de a organiza cursa la bz.....eu am zis ca nu cred ca veti primi vreun sprijin de la cineva din bz pt ca nimeni nu se implica....asta e....eu as ajuta cu drumurile pe la institutii ( cu riscu de a fi acuzat ca m-am dat de partea 'dusmanului' care mai devreme ne facea tarani) da din pacate nu sunt in bz si nu pot ajunge decat vineri seara.....si apropo...buzaul e un oras din ce in ce mai frumos.....;)
|
vb serios?
te bagi? |
Quote:
prietene daca ai masina pana in 100 de cai te invit sa te dai cu ala 1310 stok .. si pe bani daca vrei |
-Am confirmarea celor de la Ploiesti ca vin sa participe si sa ne ajute, am vb si cu Racing Team , vin si ei. Cu toti oamenii care vin asigur cu siguranta parcarea si startul.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:49. |
- Copyright 2026 4Tuning