![]() |
Re: Masina mea
E dragutz cielo... mie chiar imi place... baga bani in motor ;)
|
cu o folie i`ar sta mai bine
|
de acord cu valy ,prima data fa motoru si apoi exterioru...
|
Quote:
|
Quote:
|
De ce sa schimbe masina?C are masina ?Cielo este cat de cat o masina buna, nu ne-am nascut frate in subaru impreza sau evo.Fiecare baga in c are.
|
LOOOOOOOL ce sariti asa fratilor? :2gun:
s-a inteles GRESIT! VALI spuneai sa bage bani in MOTOR? corect? iar eu am zis Mai bine sa-l schimbe... adica MOTORUL il da jos si pune un motor de opel :yikes: NICIDECUM, masina ! ce naiba ma cunosti bani sa fi avut pe langa o masina tare, faceam si o "RABLA" sa mearga ca una tare !:drunk: :boxing: :tenisclap |
Acum ma jignesti pe mine ... :)
|
Quote:
|
se iarta se iarta :shakefist :hug:
|
Mai nenea Eugen...fa si tu o comparatie de pret si vezi care merita in final...:
-fac motorul actual cap coada cu toate piesele noi si printre cele mai bune si am la final un motor aproape nou in afara de bloc(toate astea cu manopera inclusa) -cumpar motor sh de Opel si-l montez pe masina ca in final sa am un motor...tot sh...si la fel cu manopera... Ce crezi ca realizez si cam care-i diferenta de bani?! Eu inteleg cam ce vrei sa zici dar te gandesti inainte la doua aspecte: ce realizezi si cat costa!? |
sorynel daca faci tot motoru cap coada cati cai o sa ai la final ? aproximativ ?
|
Quote:
|
diferenta, exact, e la putere si ar fi una mare daca te-ai duce la un motor 2.0 :) diferenta ar fi ca ai avea o masina speciala ce da rusine la altele :D
si daca ai cauta ai putea lua chiar un motor bun de opel la mana a2a de pe o masina facuta praf de ex. pretul poate ar fi mai mare dar nu cu mult, intrucat piesele de opel sunt ok la pret oricum in mintea mea n-as reface un motor cap-coada de DAEWOO--- e doar parerea mea |
Ma nenea, in mare, ideea ta e super ok dar as vrea cateva sfaturi de la cineva care si-a montat motorul si a vazut exact cu ce se confrunta si ce mai trebuie pe langa.....din cate stii Cielo,chiar new, la frane e ...PRAF! nu cred ca la un motor de 2.0 solicitat bine franele mele si nu numai ele ar face fata cu brio! -e doar un ex.
Apropo-Pana si dragsterele au PARASUTA nu placute de 150Ron setul ! :) Merci de pont-repet-Super Idee(daca banii nu sunt o problema) |
| All times are GMT +2. The time now is 02:13. |
- Copyright 2026 4Tuning