Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tulcea (https://forum.4tuning.ro/356-tulcea.html)
-   -   Masina mea (https://forum.4tuning.ro/356-tulcea/33608-masina-mea.html)

SEJ 04-12-07 15:18

Re: Masina mea

E dragutz cielo... mie chiar imi place... baga bani in motor ;)

vlad_Mafiotu 04-12-07 15:31

cu o folie i`ar sta mai bine

DaViD TL 04-12-07 15:39

de acord cu valy ,prima data fa motoru si apoi exterioru...

Eugen_TL 04-12-07 16:40

Quote:

Originally Posted by valy87 (Post 1229460)
E dragutz cielo... mie chiar imi place... baga bani in motor ;)

mai bine schimbat decat bagat in el 8)

SEJ 04-12-07 17:15

Quote:

Originally Posted by Eugen_TL (Post 1229603)
mai bine schimbat decat bagat in el 8)

Si eu mi-as schimba masina dak imi dai tu bani... nu cred k vreo unul dintre noi isi permite masina visurilor... deci fiecare baga dak vrea si e pasionat in c are... sau pt tine tuningul inseamna o masina de minim 30.000 euro dusa la o firma de tuning sa ii lase ink 30.000e si sa ii puna aia acolo pe masina sa arate frumos domnule si sa mearga tare... pun pariu dak era sa iti zica FLY inainte sa-si faca masina c are de gand ii ziceai k nu merita... si ia spune-mi a meritat? eu zic k da.. si merita mai mult...

DRAGOS_89 04-12-07 17:15

De ce sa schimbe masina?C are masina ?Cielo este cat de cat o masina buna, nu ne-am nascut frate in subaru impreza sau evo.Fiecare baga in c are.

Eugen_TL 04-12-07 18:40

LOOOOOOOL ce sariti asa fratilor? :2gun:

s-a inteles GRESIT!

VALI spuneai sa bage bani in MOTOR? corect? iar eu am zis Mai bine sa-l schimbe... adica MOTORUL il da jos si pune un motor de opel :yikes:

NICIDECUM, masina ! ce naiba ma cunosti bani sa fi avut pe langa o masina tare, faceam si o "RABLA" sa mearga ca una tare !:drunk: :boxing: :tenisclap

Mustang 04-12-07 18:49

Acum ma jignesti pe mine ... :)

SEJ 04-12-07 18:54

Quote:

Originally Posted by Eugen_TL (Post 1229778)
LOOOOOOOL ce sariti asa fratilor? :2gun:

s-a inteles GRESIT!

VALI spuneai sa bage bani in MOTOR? corect? iar eu am zis Mai bine sa-l schimbe... adica MOTORUL il da jos si pune un motor de opel :yikes:

NICIDECUM, masina ! ce naiba ma cunosti bani sa fi avut pe langa o masina tare, faceam si o "RABLA" sa mearga ca una tare !:drunk: :boxing: :tenisclap

:lol: :lol: :lol: atunci nu te-am inteles ;))

Eugen_TL 04-12-07 19:59

se iarta se iarta :shakefist :hug:

sorynel 04-12-07 21:04

Mai nenea Eugen...fa si tu o comparatie de pret si vezi care merita in final...:
-fac motorul actual cap coada cu toate piesele noi si printre cele mai bune si am la final un motor aproape nou in afara de bloc(toate astea cu manopera inclusa)
-cumpar motor sh de Opel si-l montez pe masina ca in final sa am un motor...tot sh...si la fel cu manopera...
Ce crezi ca realizez si cam care-i diferenta de bani?!
Eu inteleg cam ce vrei sa zici dar te gandesti inainte la doua aspecte:
ce realizezi si cat costa!?

vlad_Mafiotu 04-12-07 21:19

sorynel daca faci tot motoru cap coada cati cai o sa ai la final ? aproximativ ?

sorynel 04-12-07 21:22

Quote:

Originally Posted by vlad_Mafiotu (Post 1230119)
sorynel daca faci tot motoru cap coada cati cai o sa ai la final ? aproximativ ?

Eeee aici e singura diferenta dintre cele doua....bineanteles ca tot aia pe care-i da fabrica Daewoo! In rest....diferenta dintre ele este.....

Eugen_TL 04-12-07 21:46

diferenta, exact, e la putere si ar fi una mare daca te-ai duce la un motor 2.0 :) diferenta ar fi ca ai avea o masina speciala ce da rusine la altele :D
si daca ai cauta ai putea lua chiar un motor bun de opel la mana a2a de pe o masina facuta praf de ex. pretul poate ar fi mai mare dar nu cu mult, intrucat piesele de opel sunt ok la pret

oricum in mintea mea n-as reface un motor cap-coada de DAEWOO--- e doar parerea mea

sorynel 04-12-07 21:58

Ma nenea, in mare, ideea ta e super ok dar as vrea cateva sfaturi de la cineva care si-a montat motorul si a vazut exact cu ce se confrunta si ce mai trebuie pe langa.....din cate stii Cielo,chiar new, la frane e ...PRAF! nu cred ca la un motor de 2.0 solicitat bine franele mele si nu numai ele ar face fata cu brio! -e doar un ex.
Apropo-Pana si dragsterele au PARASUTA nu placute de 150Ron setul ! :) Merci de pont-repet-Super Idee(daca banii nu sunt o problema)

All times are GMT +2. The time now is 02:13.

- Copyright 2026 4Tuning