Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tulcea (https://forum.4tuning.ro/356-tulcea.html)
-   -   Masini vazute in Tulcea (https://forum.4tuning.ro/356-tulcea/33605-masini-vazute-tulcea.html)

webcathos 18-07-08 09:50

Re: Masini vazute in Tulcea

Mda,si acum zace trist in fata scarii mele...e frumos rau!!!! :)Si probabil stie si multe....

M_Flow 12-08-08 21:37

Nimeni nu a vazut noua achizitie a italianului cu funerariile "Kofler":lalala: din tulcea??.......................................... .................................................. ...............................a da:rolleyes2....................si-a luat Audi R8:yikes:...gri:weirdface

DaViD TL 12-08-08 21:51

l-am vazut da n-am apucat sa-i fac poze :x

Eugen_TL 13-08-08 02:14

e parcat tot timpul la biblioteca pe acolo :) superba masina ! te uiti si pleci ..ATAT din pacate

Cosmin255 14-08-08 14:58

Mie unul nu imi place deloc masina...prefer un Aston Martin Vantage...stiu ca nu e acelasi lucru , dar in zona ca bani ;)

PS: Fix cu "sicrie" se ocupa baiatul:)) cica a vandut vreo 7-8 sute de mii pan acum:))))

Geox` 14-08-08 19:17

1 Attachment(s)
Am trecut si eu aseara pe langa el:-)frumos na-i ce zice:rolleyes2

PS:arrow::arrow:

Gyno86 18-08-08 16:57

Cred ca cea mai tare ...era un aston martin ....si sa nu vb de lamborgini ...

M_Flow 18-08-08 19:53

eeeeh si voi acum:baby:......................si eu dak aveam bani imi luam un Murcielago:tenisclap.............dar sa nu uitam ca gusturile nu se discuta:lalala::lemon:

MauS 19-08-08 17:10

Quote:

Originally Posted by valy87 (Post 1704362)
Scuze de off topic: club de 0.2 lei ... ultima data a plecat de la FanatiK MS de care ai o parere foarte proasta... sa faci tu club si sa-l inalti cat vrei... NU E CEL MAI TARE CLUB,DAR E UNUL CU POTENTIAL(Fanatik)... si-a luat Evo si s-a dus la Anonymous doar pentru ca acel club e un club maret, nu pentru altceva... este problema lui... dar
Care este problema ta?
Acest club sa zicem ca valoreaza 0,2 ron, iar tu feliciti oameni cu valoare ce ii este data de un Evo,... inseamna ca valoarea ta e mult in minus...
--imi cer scuze de off topic inca o data--

Nu e vorba de felicitari sau altele aici. Am plecat nu datorita masinii ci din alte motive, care le stii bine. Cubanezu' a fost deplasat la ce a scris mai sus...

Bogyciu 19-08-08 19:45

Chiar n-au rost discutiile astea pe forum, sunt prea multe de zis dar prea putini oameni care sa inteleaga.
Revenind "on topic", ati vazut pe faleza parada masinilor de epoca? Pacat ca nu a fost si celebrul Gordini din AG. Daca se poate cu masini de epoca de ce sa nu se poata si cu masini "Tunate"?...;)

Eugen_TL 19-08-08 20:06

una e masian de epoca altceva masina tunata .. alea inseamna ceva ISTORIE vin oamenii sa vada...... o masian tunata ce inseamna? NFS si ar veni copii gen" zboaraaaaa are noss gieee " :)) si daca toata lumea isi doreste aceasta expozitie tuning dc nu organizeaza nimeni? hai bogyciu mai vb cu unu cu altu 2-3 baieti si mergeti interesati-va faceti ceva daca va pasa atat de mult ! :)

Cosmin255 24-08-08 20:50

Ultima noutate in oras , Bentley Continental Flying Spur

Eugen_TL 24-08-08 20:54

frumos :D

mikafly 25-08-08 13:17

No comment.....bucurestiul e plin de d-astea...a ajuns sa fie considerat un pic "demodat".....toti oameni cu bani isi iau asa ceva.....e un fel de conditie......

flmoise 25-08-08 13:21

asa...un fel de passat al bogatasilor?:lol::paper:sau cum zicea micea badea: "e de porc" sa ai una dinasta printre bogatasi!

All times are GMT +2. The time now is 11:35.

- Copyright 2026 4Tuning