![]() |
Re: MK3 - G E K
Cat sa nu te doara spatele dupa o jumatate de ora de mers cu ele prin 30 de gropi pe o suspensie "bat"...confort ca pe cele din ETA.
|
Quote:
nu au confortul unor scaune normale .. sunt mai tari si te tin intr-o sigura pozitie ..daca vroia confort maxim fi sigur ca opta pentru un interior de piele .. |
Quote:
Scaunele nu sunt pentru confort la fel cum a spus si zak daca masina era pentru confort aveam scaune si o suspensie pe masura... Despre drumuri eu zic totusi sa nu mai exageam cu gropi si rahaturi ca nu locuim in Congo...sau ma rog pentru cine a fost si prin afara stie ca nu e asa de roz situatia pe cat se fabuleaza ''la nemti nu vezi , nemti merg pe sus''... Daca mergi cu simt de raspundere mergi peste tot sa nu mai se exagereze cu gropile ... @ZAK - au fost mai mult a lu mandea , tu ai facut o cursa Magurele - Rahova City :)))) |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Am urcat scoicile astazi sus....sunt foarte multumit de ele nu "prea" ma doare spatele :)))
|
Acuma ii trebuie un volan pe masura.
|
Quote:
|
Salut, centurile spate de ce sunt legate asa ?
|
interesant stilul asta ce l-ai adoptat, tare as vrea sa te vad cu 10k in buzunar sa-ti faci masina cum doresti sa vad ce ar iesi la final, asta in caz ca ti-ar ajunge 10 mii :D
spor la bani! ca doar ei sunt piedica. |
Quote:
Quote:
|
5 Attachment(s)
Sa mai dezmortesc situatia pe topicul meu ...
Masina a primit primul dus la OMV pe anul asta. Mai are cateva zile pana implineste un an de cand se afla in custodia mea.:lol: |
Maxipoke!!!
Arata f bine :) |
baiatu baiatu da ce roate ai tu asa late ! :lol: off deci cand imi e gata masina de la vopsit trec la roti OEM :))
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Tragei o toba gen...... :)) Sincer,tobele astea sunt smecherie,cel putin la japoneze
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:15. |
- Copyright 2026 4Tuning