![]() |
Re: Maşina mea: Opel Astra G Sport
eu am pe 17!...consum putin, cam insesizabil marit cica, eu nu simt deloc:D, si stabilitate mult mai buna...in rest nu-ti face probleme! vor ramane asa, sau le colorezi?:-P
|
Nu le colorez,cel putin deocamdata...sa treaca iarna asta odata,sa ne apucam de treaba:D
|
eeh..poate ca erau jantele mele f grele.cn stie..:D
ce modificari ai vrea sa-i mai faci? |
nenea tin sa te anunt ca probabil te vei alege cu bara mea de pe bertone! doar sa-mi achizitionez alta si ti-o donez doar iti platesti transportul! sarbatori frumoase alaturi de cei dragi! Craciun fericit!
|
Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi si un an nou plin de lucruri frumoase si impliniri va doresc!
|
Kahn, trebuie sa-ti lasi barba :lol:.
Felicitari pentru jante, sunt ce trebuie. Lasa-le culoarea OEM + buza polish... Sarbatori fericite, la multi ani cu multa sanatate si putere de munca. |
Quote:
pai da,jantele asa le voi lasa...doar ca nu stiu exact care'i procedeul de polishare al buzelor.ceva detalii:?: |
Quote:
|
Chiar ai facut treaba cu borbetele :shock: imi plac si vor da super tare pe opel !Hai cu vara aia odata ;)
|
Quote:
nici n'am mai vorbit...ai rezolvat ceva cu stopurile,cum vorbeam? hai ca ne'auzim maine la un tel.bafta! |
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=LxxG4A4OgHI https://www.youtube.com/watch?v=FiRKTKtNlAk |
Mersi Devu,le gasisem si eu intre timp...nu's hotarat inca daca le fac asa sau nu.intai sa le curat,degresez si sa incerc cu o abraziva si polish pt masina,sa vad cum iese asa si daca nu's multumit,le curat de vopsea si le dau polish pt metal.deocamdata sa treaca iarna asta...sau macar sa fie cum e acum:D
|
Luni iti fac colet cu butoanele si pasta. Sincer la cat ai de munca...... Mai bine le revopsesti . Ala in filmulet pt o buza de 4 cm munceste de rupe. Tu pt BOTOX ai grav de tras...
|
Pai nu are rost sa le revopsesc,ca n'au defecte...incerc sa dau polish pt vopsea,doar pe buze.cred ca o sa iasa cat de cat multumitor:D
ms inca odata pt ajutor:* |
4 Attachment(s)
nu am dat de tine, bine nici eu nu prea stau pe mess:lol:...uite aici pozele!8) in februarie e a ta! zgarieturi in mare parte si o mica crapatura aia se face foarte usor!...:rolleyes2...in rest oricum tu ai de gand sa-i schimbi aspectul asa ca no stresss:-P
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:55. |
- Copyright 2026 4Tuning