![]() |
Re: ULTIMATE virtual TuningDAYS, 1 aprilie 2007
nu, e ok
nu uita sa specifici in subj userul pe forum si sectiunea, sa fie mai usor de centralizat |
ma bag si eu la creioane ..:-<
|
Gratzian
Ziceai tu mai demult ca se va face un topic de confirmare .. ptr cei care au trimis lucrarile ... remember? Crezi ca ar fi timpu` ? |
din experienta de anu trecut....... pozele sa nu aiba numele userului....si sa nu aiba semnari ale userului care le-a facut......... nuh ?
cu ocazia asta zic k ma retrag de la 2d non brush :) ..... .dar raman la brush si freehand ;)) |
maf nu cred k este cazul sa spui k te retragi iti dai seama cati or mai fi ca tn si dak ar spune cu toti k se retrag ce ar iesi aici :)
|
Pai oricum, din ce am inteles eu, inscrierea se face cand trimiti ceva...deci daca nu trimiti nimic n-ai cum sa te retragi, nu?:D
|
dap asa este:)
|
Quote:
Trimiterea lucrarilor se face pe emailul: [email protected], cu subiectul " ULTIMATE virtual TuningDAYS". |
ok.....doua intrebari
1. tre sa punem si o poza cu masina in timpul lucrarii?k am vazut mai multi oameni zicand ceva de genul asta... 2.avem voie sa ne semnam pe lucrare? |
Quote:
1. nu cred ca trebuiesc puse poze cu masina in lucru... 2. nu trebuie sa te semnezi pe lucrare... ce concurs ar mai fi daca toata lumea s-ar semna pe lucrari... Dă! si daca ai ceva nelamuriri eu iti sugerez sa citesti si regulamentu... bafta all |
la subject, scrieti :
virtual-sectiune in loc de sectiune, (normal)... scrieti freehand, 2d brush, etc... |
nu semnati pe lucrare, si pastrati si poze din timpul lucrarii pentru contestatii asupra originalitatii.
s-a mai punctat asta |
off..la o masina am uitat sa fac poze in timpu lucrarii...ce fac ? :(
|
nu ai format psd la imagine? :) ...... cu ala se poate lamuri clar oricine......
|
pot sa il fac acuma...dar nu am toate layerele..in el...ca le fac cu "E"
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:34. |
- Copyright 2026 4Tuning