![]() |
Re: O bila/ diverse in week-end ?
cu un coleg ;) si acolo ne intalnim cu unii de pe un forum cu specific de muzica electronica ;)
masterk eu stima cand vine armin dinainte sa stii tu ;) |
deci week`endu` asta ne distram fara tine:)...2 bad
|
doar sambata kravene .... ca vineri si duminica :mrhappy:
sper sa nu va duceti la buc sambata ,sa va distrati pe acolo..... |
yo nu ma pronuntz...:)...e bine k doar sambata atunci`...inseamna k ne gasim pe vineri ...
|
Quote:
|
bine..cum ziceti voi.
|
da?; ; )iar am dreptate.....offf.....:D :lol:
|
da..ca de obicei... :P
ia ziceti..vine vineri... alexa...nu vrei revansa? :) hai..daca nu la bila..undeva sa bem o cola fara zahar undeva.. |
revansha...nici nush dak este nevoie la mine....dar makr la un suc....stai bogdane...sa mai intre poporu` sa vdm ce zice si el:D
|
pai si cu tine jucam....sau ai nevoie de special invitation? :-P
vb cu ea, ca sa o provoc... dar normal ca tre sa veniti toti.... (inclusiv paltonescu...ca poate asa nu mai zice ca sunt infumurat pe forum...) |
sau lasa bogdane k sunt skumpe tacurile...:)...om veni...biliard nush dak`o sa joc ..dar makr ma uit si beau un suc si fumez o tzigara:D
|
eu una as veni la un suc ca de biliard....dupa ultimile meciuri cu kraven...mia cam pierit cheful:lol: [joke].....cum vreti....dar decidem pana joi seara ca eu d vineri pan sambata nu am net ca nu stau acasa....sau vorbim la telefon...
|
traiask Vodafone si ofertele cu minute nationale....:)...dak va hotarati joi si vreti neaparat o bila...spuneti`mi sigur sa rezerv in alta parte..nu la hipodrom...shtie alexa unde...si e chiar frumos..parerea mea:)
|
da....ar fi o idee si chiar buna....acum ramane de vazut.....mergem l biliard la hipodrom.....unde am mai fost noi kraven sau doar la un suc.....cum vreti.....mie imi este indiferent....
|
pey deokmdata din kte vad...doar yo cu bogdan si alexa merem`??..restu`??...shomeaza????....haideti fratzilor....
klar dak e doar asha..merem la un suc:) |
| All times are GMT +2. The time now is 13:08. |
- Copyright 2026 4Tuning