![]() |
Re: Intr-un final....my ride GOLF 3
sry pt oftopic da imi poti da niste detalii despte colant? d unde l-ai luat? k as vrea s imi pun si io pe capota
|
si eu sunt interesat...si mai ales, dak exista colant ce se poate aplica pe bord
|
vedeti ca referitor la COLANT mai stie si GGD in cazul in care BLONDU' nu intra aici ... vb si cu Dany GGD ;) :idea: :arrow:
|
k ...mc ;)... btw...misto interviu la promotor ;))
|
l-am pus la o firma specializata...o firma care colanteaza taxiuri, au baietii acolo tot felul de autocolante.
despre bord nush ce sa zic...mai bine vb cu cei care fac asa ceva... |
salut , foarte misto a iesit masina . felicitari .
ps. dc nu ai pus colant negru si pe haion in spate . |
Quote:
|
ieri m-am jucat cu nishte folie p geamurile din spate. vreau sa ii pun si p fatza, makr sa fac nishte poze cu ele asa. ii sta ft bn:) chiar nu ma asteptam.
|
Quote:
|
Frumoasa masina :)
A cumparat-o un prieten de-al meu.. Prima data credeam ca esti tu si apoi cand l-am oprit am vazut lol :D |
Quote:
PS: Luci cred ca ar trebui sa inchizi topicul avand in vedere ca nu mai ai masina !! BAfta in urmatoarea achizitie !! :rolleyes2 :idea: |
3 Attachment(s)
masina s-a vandut,e la Piatra Neamt, l-am rugat, si baiatul mi-a promis k va avea grija de ea si ce continua cu modificarile p care eu nu am apucat sa le fac.
mai pun ultimile poze, cum a aratat masina o perioada cu farurile cu look de golf 4, dar acum, cum am mai zis are faruri negre, exact ca cele vechi. poate voi reusi sa revin p aceasta sectiune cu un alt proiect p care sa il duc la capat...cu toate k acesta nu exista:) bafta la tunat;) P.S. ms WOB k ai deschis threandul, il poti inchide acum! |
Quote:
Pacat ca ai dat-o dar poate ca cel care a cumparat-o va continua sa faca ceva frumos !! ;) :idea: TE ASTEPT cu URMATORUL project !! :shock: :rolleyes2 :idea: :arrow: |
''Condoleantze'' pt ''pierderea'' masinii,mult noroc cu urmatoarea..Numai bine.
|
re:...LUCIAN..
IMI pare rau despre masina si sper k dak ai vandut-o sper sa ati iei cva kt mai rpd ...prea frumusel golfuletzul tau bld...:( :peace:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:34. |
- Copyright 2026 4Tuning