Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Intr-un final....my ride GOLF 3 (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/32281-final-my-ride-golf-3-a.html)

bankaru g3 27-08-07 12:29

Re: Intr-un final....my ride GOLF 3

sry pt oftopic da imi poti da niste detalii despte colant? d unde l-ai luat? k as vrea s imi pun si io pe capota

rhadu 31-08-07 17:55

si eu sunt interesat...si mai ales, dak exista colant ce se poate aplica pe bord

Xel'Naga 31-08-07 19:05

vedeti ca referitor la COLANT mai stie si GGD in cazul in care BLONDU' nu intra aici ... vb si cu Dany GGD ;) :idea: :arrow:

rhadu 31-08-07 19:28

k ...mc ;)... btw...misto interviu la promotor ;))

claudiu lucian 01-09-07 23:52

l-am pus la o firma specializata...o firma care colanteaza taxiuri, au baietii acolo tot felul de autocolante.

despre bord nush ce sa zic...mai bine vb cu cei care fac asa ceva...

MARI_NSL 02-09-07 00:01

salut , foarte misto a iesit masina . felicitari .
ps. dc nu ai pus colant negru si pe haion in spate .

claudiu lucian 02-09-07 08:27

Quote:

Originally Posted by mari4speed (Post 1076378)
salut , foarte misto a iesit masina . felicitari .
ps. dc nu ai pus colant negru si pe haion in spate .

salut, ms, nu am pus k nu intra in linie cu plafonul. am de gand sa fac si capota alba, sa las doar lafonul. albus scoate mai bine formele in evidenta;)

claudiu lucian 03-09-07 12:55

ieri m-am jucat cu nishte folie p geamurile din spate. vreau sa ii pun si p fatza, makr sa fac nishte poze cu ele asa. ii sta ft bn:) chiar nu ma asteptam.

Xel'Naga 03-09-07 13:54

Quote:

Originally Posted by claudiu lucian (Post 1078575)
ieri m-am jucat cu nishte folie p geamurile din spate. vreau sa ii pun si p fatza, makr sa fac nishte poze cu ele asa. ii sta ft bn:) chiar nu ma asteptam.

poze LUCI sa vedem :rolleyes2 :shock: ;) :arrow:

SHOGUN-A8 08-09-07 03:52

Frumoasa masina :)
A cumparat-o un prieten de-al meu..
Prima data credeam ca esti tu si apoi cand l-am oprit am vazut lol :D

Xel'Naga 08-09-07 03:55

Quote:

Originally Posted by SHOGUN-A8 (Post 1088160)
Frumoasa masina :)
A cumparat-o un prieten de-al meu..
Prima data credeam ca esti tu si apoi cand l-am oprit am vazut lol :D

deci masina a ajuns in MOLDOVA ... bafta noului proprietar si sa vedem ce isi mai imbunatateste pe la ea si nu in ultimul rand ce masina isi va lua LUCIAN ... :twisted: ;) :idea: :arrow:

PS: Luci cred ca ar trebui sa inchizi topicul avand in vedere ca nu mai ai masina !! BAfta in urmatoarea achizitie !! :rolleyes2 :idea:

claudiu lucian 08-09-07 19:11

3 Attachment(s)
masina s-a vandut,e la Piatra Neamt, l-am rugat, si baiatul mi-a promis k va avea grija de ea si ce continua cu modificarile p care eu nu am apucat sa le fac.
mai pun ultimile poze, cum a aratat masina o perioada cu farurile cu look de golf 4, dar acum, cum am mai zis are faruri negre, exact ca cele vechi.

poate voi reusi sa revin p aceasta sectiune cu un alt proiect p care sa il duc la capat...cu toate k acesta nu exista:)

bafta la tunat;)

P.S. ms WOB k ai deschis threandul, il poti inchide acum!

Xel'Naga 08-09-07 19:18

Quote:

Originally Posted by claudiu lucian (Post 1089078)
masina s-a vandut,e la Piatra Neamt, l-am rugat, si baiatul mi-a promis k va avea grija de ea si ce continua cu modificarile p care eu nu am apucat sa le fac.
mai pun ultimile poze, cum a aratat masina o perioada cu farurile cu look de golf 4, dar acum, cum am mai zis are faruri negre, exact ca cele vechi.

poate voi reusi sa revin p aceasta sectiune cu un alt proiect p care sa il duc la capat...cu toate k acesta nu exista

bafta la tunat

P.S. ms WOB k ai deschis threandul, il poti inchide acum!

Si ai mai zis ca nu te-ai vazut la emisiune ... :lol: :twisted: :idea:
Pacat ca ai dat-o dar poate ca cel care a cumparat-o va continua sa faca ceva frumos !! ;) :idea:
TE ASTEPT cu URMATORUL project !! :shock: :rolleyes2 :idea: :arrow:

Urban per4mance 10-09-07 22:35

''Condoleantze'' pt ''pierderea'' masinii,mult noroc cu urmatoarea..Numai bine.

FAN BORA 12-09-07 01:53

re:...LUCIAN..

IMI pare rau despre masina si sper k dak ai vandut-o sper sa ati iei cva kt mai rpd ...prea frumusel golfuletzul tau bld...:( :peace:

All times are GMT +2. The time now is 12:34.

- Copyright 2026 4Tuning