![]() |
asha e..din greseli invetzi...yo o sa-mi permit sa comentez putzin...:
jentzile in primul rand....sunt chiar mai mici decat originalul(se si vad cele vechi in spate) si nu e bine deloc,dar mare problema e k sunt luate dintr-un plat lateral si se vad k o foaie desenata pusa peste... vinyl-u.....ar trebui sa aiba si el o parte din reflexiile masinii paintjob-ul.....nu e frumos sa copiezi....sau nu in masura asta... si in rest nu rea mai am ce comenta....:D |
2 Attachment(s)
care va tzine de un pimp'in ride....astept.....aight?
k doar \"tara noastra are forma de peste,daca nu me crezi...priveste!\":D |
2 Attachment(s)
ehh..dupa multe ore de munca am terminat si a doua incercare :) sper sa va placa...astept nu nerabdare sa`mi sesizatzi greselile :D
|
2 Attachment(s)
surprise...
take a look this is just inceputul .. v-o ascund un pic pana termin .. mai am putintel de lucru , take a look , like it ? |
1 Attachment(s)
here she is , still not ready
|
nu vreau sa fiu rau dar nu`mi place :) :D
fara supi :)) |
far supi , nu vreau sa fiu rau
sari cu argumentele , ce-am gresit si unde . mersi |
destul de bine facut santos.
metosantosana :P |
2 Attachment(s)
:D
|
ffocus.:whoa!!ffocosa masina....e absolut frumoasa....cea mai tare faza e cu butelia de nos... :lol:
santosh:te-ai intrecut pe tina mane....rau.e bestiala...sa mor dak stiu cum ai facut-o....oricum e marfa ideea aia de chrome reflexions...aduce super mult cu o randare 3d......poate k santos e un super modeler si noi nu stiam... :lol: 8) |
FFocus..o spun cu cea mai mare sinceritate...e PERFECTA...cel mai tare tuning virtual de pe forumul asta :shock: :shock: :shock: :shock:
|
ffocus, respect major omule, e super-bine facuta masina, eu am skills-urile necesare dar nu as avea rabdare nici sa ma tai sa stau atata la o masina :) cat ti-a luat, dar *sincer*.
PS : butelia = misto ideea, dar daca nu era as fi putut zice ca e perfecta poza, bulelia e pusa cam din burta plus ca nu trebuia sa fie deasupra \"montantului\" care e mai aproape teoretic. Doar o critica ff. mica la o lucrare de exceptie, bravo din nou. |
pffff, greu de batut , daca nu chiar imposibil ..
cum faci ? cum butelia in masina ? cum de .. 350z`u original se vede prin geamul masinii tunate ? |
1 Attachment(s)
... Sooprah
|
2 Attachment(s)
si yo :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:09. |
- Copyright 2026 4Tuning