![]() |
Re: E36 - Alpine White ///
Acum o sa fii sigur ca nu mai ai rugina. Eu am avut 3 e36 primele 2 pline de rugina iar pe asta care o am acum am gasito foarte greu fara rugina. asa ca mai bina ca ai schimbat partile ruginite era greu sa gasesti o caroserie impecabila.
P.S. Imi place foarte mult culoarea sper sa ramana tot alb. |
Multumesc ! :D Ramane tot alba ( de culoare si suspensie m-am indragostit cand am vazut-o prima data ) :P :twisted:
|
12 Attachment(s)
............ .:bat:
|
te tii de trb serios vad,pacat ca nu ai avut timp sa o faci sa ajungi la meet! spor la treaba incontinuuare o sa iasa o masina pe cinste!! :D
|
Usor usor sper sa iasa ceva frumos din ea , pana la anu am tot timpul :D Ms! :D
|
cu ce grund i-ai dat?
|
5 Attachment(s)
Quote:
De astazi este si pisii curata pe burtica :D , urmeaza luni sa dau cu mastic pe la toate imbinarile si cu insonorizant . Am avut si o mica mare surpriza , cand curatam pe la bratul stang al masinii , ma uit mai atent si vad ca este prins in numai 2 suruburi:shock: Am extras a 3-a prindere din caroserie cu o bucata de surub rupta in ea si a sudat tinichigiul alta impecabila de pe fostul cabrio :D |
Quote:
|
pe sub as fi da-o cu pensula in locul tau. este mult mai bine decat la pistol.
|
Quote:
Cu pensula nu intra prin toate imbinarile , asa la pistol am bagat cu presiune prin toate orificiile :-) |
asa ti-a zis meseriasul? :))
|
5 Attachment(s)
Se vede cu ochiul liber , eu nu fac masina din spusele altora :-) Cateva imagini si de la Raliul "Trofeul Campulung Muscel ":D
|
Quote:
|
nu ma cert cu tine, doar ti-am zis cum as fi procedat eu
|
5 Attachment(s)
Am terminat prima parte ( grund + insonorizant + mastic + grund ) :-) Si am facut rost de alta capota impecabila , ce cumparasem prima data era srl gen guma ....
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:57. |
- Copyright 2026 4Tuning