Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31264-cafeneaua-nemtenilor-4tuning.html)

bogdan_FVJ 01-04-07 14:21

Re: Cafeneaua nemtenilor de pe 4Tuning

:bored: :sleep: hai ca deja pe aici se exagereaza.....io nam zis nik de masina lui si nici nam comparat.....asa ca v-ati apucat de comentat dejeaba....numa bine si apropo nu va pune nimeni sa va uitati la "barca" mea daca nu va place....uitati-va la masina lu alin ca e mai frumoasa.....bafta

Q-speed 01-04-07 17:38

abia astept sa vad ce spuneti....cum a fost la Bucuresti

valy_04TRR 02-04-07 07:49

cina e fost la bucuresti sa puna niste poze sa vedem si noi.........
ms anticipat:D

Ali_ump 02-04-07 14:52

Quote:

Originally Posted by valy_04TRR (Post 828803)
cina e fost la bucuresti sa puna niste poze sa vedem si noi.........
ms anticipat:D

A fost ceva lume din Piatra la Bucuresti...vor aparea si pozele ....
Pana atunci vreau sa mentionez ca in nr.6 din revista 4 tuning este prezentat articolul despre intalnirea de la Piatra Neamt de pe 18 februarie (pt cine este interesat);)

bullibutton 02-04-07 16:16

da ...am citit ...*****ie si numele tau pe acolo ... mai mult de asta ai spus ca sa ne uitam nu ? ...las ca stim noi ...;)

LIV_Ros 02-04-07 22:46

Quote:

Originally Posted by bogdan_FVJ (Post 827747)
:bored: :sleep: hai ca deja pe aici se exagereaza.....io nam zis nik de masina lui si nici nam comparat.....asa ca v-ati apucat de comentat dejeaba....numa bine si apropo nu va pune nimeni sa va uitati la "barca" mea daca nu va place....uitati-va la masina lu alin ca e mai frumoasa.....bafta

we mamaliga vezi cum comentezi.....:evil: esti tare-n gura ca pizzz la tel....
8) lasa....lasa.....

ByAlin 02-04-07 23:34

Quote:

Originally Posted by bogdan_FVJ (Post 821887)
ByAlin gasesteti alta masina... ca de acuma o expirat faza cu eleronu si cu turele la care schimb...lasa masina mea cu tot cu consum si eleron....ca io nu iti zic nimik de masina ta asa ca las-o si tu pe a mea.......bafta

ai vopsit eleronu si ai invatat cum se merge normal cun cielo sau de ce a expirat??????????????????????????????????????????? ??????????????

LIV_Ros 02-04-07 23:37

Quote:

MAMALIGA:D :D

ByAlin 02-04-07 23:38

Quote:

la care dintre ele?
:evil: :evil: :evil: :evil:

Ali_ump 03-04-07 12:39

GATA>>>> PANA AICI....GATA CU STOURILE ...GATA CU INSULTELE...TERMINATI ALTFEL TREC LA AMENZI. SI VB SERIOS!!!!

Ali_ump 03-04-07 12:40

Quote:

Originally Posted by bullibutton (Post 829486)
da ...am citit ...*****ie si numele tau pe acolo ... mai mult de asta ai spus ca sa ne uitam nu ? ...las ca stim noi ...;)

Da we de asta...:D M-am gandit ca ar fi interesant pt cei din Piatra ca am aparut si noi ca si comunitate in revista;)

EDC_cip 03-04-07 12:41

fi rau ali ump :P

Ali_ump 03-04-07 12:59

Quote:

Originally Posted by EDC_cip (Post 830910)
fi rau ali ump :P

Nu vreau sa fiu rau da cateodata trebe:-)

EDC_cip 03-04-07 13:01

asai am auzit si io de la niste prieteni ca mai mult la intalnire se ia la misto de ce are omu in loc nus...

EDC_cip 03-04-07 13:03

drept sa zic mai bine stau acasa decat sa imi bata unu joc de mine sau masina atata pot face la ia "daca ar fi mai mult cine nu siar face "

All times are GMT +2. The time now is 19:45.

- Copyright 2026 4Tuning