Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia.html)
-   -   Intalnire Pasionati Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia/30807-intalnire-pasionati-dacia.html)

lord_sith 02-02-07 12:13

Re: Intalnire Pasionati Dacia

Asta incercam si eu sa explic....

BAGYKID 02-02-07 12:57

din punctul meu de vedere e normal asa = "fara show" nici eu nu am apreciat" iesirile unora " de duminica 27.01 , in concluzi o sa incerc sa vin si eu deseara la farfurie

stima

lord_sith 02-02-07 12:58

esti binevenit....

vaf20 02-02-07 13:12

CUA nu mai speria lumea ca nu e intalnire exclusivista dacia rally team
o sa vina si aia ;)
oricine e bine venit la farfurie din partea noastra atat timp cat e linistit

lord_sith 02-02-07 13:14

Omu' ,asta spuneam si eu.....pt Dumnezeu....!!!!

vaf20 02-02-07 13:16

ma yo am inteles din prima ce-ai vrut sa zici da omu nu a inteles ;)

Magos 02-02-07 13:53

... :) atunci poate va fac si eu o vizita... :)

lord_sith 02-02-07 13:56

Cu cea mai mare placere......"soferitzele" sunt intodeauna binevenite..... ;)

Claudia 02-02-07 18:44

Quote:

Originally Posted by lord_sith (Post 727422)
Cu cea mai mare placere......"soferitzele" sunt intodeauna binevenite..... ;)

...cunoastem :lol: (si sunt binevenite si soferitele altor marci? :ford: ) :-P
Ne vedem diseara! V-am pupaT...

morcov_ssl 02-02-07 19:01

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by cristigeo69 (Post 725948)
ma...nu stiu ce sa va zic dar era bine undeva la jumate sa ne fie bine la toti...mai ramane sa ne gandim in legatura cu locatia...nu e combinatie la marginea bucurestiului..

aloooooooo esti chitros? tu te plangi k traversezi orasu k vrei sa fie undeva la mijlocul lui..... da ala care a venit din berceni(comuna) ala ce sa mai zica? gaseste ceva acolo in militari tu si venim toti acolo......eu miam zis parerea mea cu locu ala p camp , in primu rand k nu deranjam absolut p nimeni, si nici nu e circulatie p acolo... am vazut un reportaj la tv din franta si oamenii aveau un platou la vreo 30 d km d oras unde se intalneau si faceau ce vroiau acolo sa nu deranjeze p nimeni.... si noi ne mai plangem k vine garda peste noi si ne ia datele tot din cauza unora dintre noi care nu se pot abtine....

B 89 WRC 02-02-07 19:03

Quote:

Originally Posted by B-69-TAU (Post 726422)
ba facem meetingul la carol duminica si gata! acum mergem la mama dracu sa ne intanlim, e la carol nu ne ***e nimeni la cap e frumos e bine ...etc...
numai sa avem locuri de parcare pt toti... asta ar fi singura problema...

tu degeaba vb ca de obicei lipsesti cu desavarsire asa ca nu stiu ce mai organizezi. acum serios daca organizezi ceva vi sau nu ?

B-69-TAU 02-02-07 19:49

Quote:

Originally Posted by B 89 WRC (Post 727917)
tu degeaba vb ca de obicei lipsesti cu desavarsire asa ca nu stiu ce mai organizezi. acum serios daca organizezi ceva vi sau nu ?

hai mai ma lesi, de ajuns am ajuns nu fi rau! am promis ca voi ajunge data viitoare, voi ajunge!
deci carol sau carol?

B 07 JZL 02-02-07 23:12

ce dezbateri pe aicea :D

B-83-DAC 02-02-07 23:18

deci carol sa mergi tu :P :))) m-ai innebunit cu carol asta frate...nu mai fi incapatanat si accepta ca mai sunt si alte locatii...nu gasim acuma dar pana atunci vom gasi fara doar si poate

MOUZE 04-02-07 00:42

Quote:

Originally Posted by morcov_ssl (Post 727912)
aloooooooo esti chitros? tu te plangi k traversezi orasu k vrei sa fie undeva la mijlocul lui..... da ala care a venit din berceni(comuna) ala ce sa mai zica? gaseste ceva acolo in militari tu si venim toti acolo......eu miam zis parerea mea cu locu ala p camp , in primu rand k nu deranjam absolut p nimeni, si nici nu e circulatie p acolo... am vazut un reportaj la tv din franta si oamenii aveau un platou la vreo 30 d km d oras unde se intalneau si faceau ce vroiau acolo sa nu deranjeze p nimeni.... si noi ne mai plangem k vine garda peste noi si ne ia datele tot din cauza unora dintre noi care nu se pot abtine....

ma eu nu stau in militari...de unde vin eu...pana la academie sunt 9km...asa ca nu vin CHIAR de la 2 pasi...
pana la carol si mai mult...eu ma gandeam sa fie bine la toata lumea...da cum vreti acum numai propun nimic...

All times are GMT +2. The time now is 05:34.

- Copyright 2026 4Tuning