Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Vanzari Cumparari Machete (https://forum.4tuning.ro/508-vanzari-cumparari-machete.html)
-   -   FEED BACK NEGATIV DESPRE VANZATORI / CUMPARATORI (https://forum.4tuning.ro/508-vanzari-cumparari-machete/305481-feed-back-negativ-vanzatori-cumparatori.html)

DTH 20-08-10 22:18

Re: Feed-back despre vanzatori/cumparatori

Steaua23 nu stă în 155RON ...are machete grele nu tot felu de jucării ieftine pe care le poţi găsi oriunde ;) Nu are de ce să mintă sau să se " bată " pentru o sumă atât de mică dacă nu ar fi vorba la mijloc de BUNUL SIMŢ şi încrederea pe care a avut-o în tine ;)

Cât despre concluzia pe care o dau acuma este următoarea : Ori o rezolvaţi amiabil şi termini cu minciuni de genu pe care nu le crede nimeni şi care nu sunt credibile şi apropo de vopsea groasa....dacă stai bine să te uiţi foarte foarte si extrem de atent se vede că are dreptate şi + că este mătuită ...ori voi avea grijă să fii sancţionat ;)

Mihai90 20-08-10 22:25

o fi excesiv de pretenţios băiatu'mai catolic decât papa..iar mie..ce să zic?mi se rupe de ce şi câte machete are sau nu
eu nu mai am foarte mult,ce să zic?le-am vândut de foame...multe din machetele prezentate de mine nici nu le mai am..dar trece criza şi mi le iau la loc
şi care-s minciunile?
MDB,nu cred că omul se judecă după câte jucării are în garaj..cred că mai sunt şi alte lucruri importante

steaua23 21-08-10 13:23

MDB ... n-ai cu cine.
Pe pm. mi s-a spus prima data ca de ce n-am vazut in poze cum era macheta.
A 2-a oara mi s-a spus ca asa sunt toate kyosho ? :lol:
La nr3. s-a folosit "scuza" a fost ca machetele kyosho sunt pt. snobi :))
NR.4 ca am stricat-o eu si dau vina pe el.
NR.5 ca eu cumpar doar chilipiruri si acum incerc sa ma scot
NR.6 ca e 300 ron in magazin si na ... la 155 e oricum mult prea bine :))
NR.7 a fost ca nu a scris el toate mesajele si altcineva (clasica) si ca imi da dreptate si ca vede cum rezolva :lol:
NR.8 ca sta in chirie si nu are cum sa-mi trimita bani acum
NR.9 ca imi vinde un SOlido cu 60 RON (ca deh ... era 120 pretul ei si imi scade 60 ron) si ca daca pot sa-l injur pe forum ca asa e corect :lol:

E posibil sa fi sarit vreuna sa sa fi incurcat ordinea lor, dar cam asa a decurs discutia pe PM.
Teoretic marti - miercuri are banii luati de la posta ... deci inca astept sa-mi trimita 55-60 ROn prin mandat postal .

Dupa cum am mai spus, e o macheta ce a fost descrisa ca buna si nu e asa. Are probleme destul de mari la vopsea si drept urmare ma consider nedreptatit, iar cum varianta cu trimisul inapoi este atat nesigura (ma astept sa nu ridice coletul) ... singura valabila ramane cea cu trimisul unei parti din pretul platit inapoi, astfel inca sa o pot revinde (cu problemele descrise) la un pret mic, ori sa apelez la cineva priceput si sa incerc sa o scot cat de cat bine :)

Mihai90 21-08-10 13:46

ridicatul coletului nu depinde de mine,ci eventual pot ruga pe cineva s-o ia în locul meu
dar eu am trimis-o bună şi mă pot aştepta să sosească bucăţi...caz în care nu am ce face decât să mă resemnez,în caz că vrea să se răzbune sau să facă vreo glumă,deşi consider că n-am greşit cu nimic şi-n pozele făcute înainte de a trimite macheta se vede clar că DOAR aripa spate are vopseaua îngroşată...restul sunt invenţii,iar eu sunt convins că nu avea alte probleme,deoarece am analizat-o bine şi singurul lucru care era evident era vopseaua pe aripa spate,dar oricum,nu era ceva foarte grav,de aceea am luat-o şi eu,la rândul meu,de la altcineva
sau ,mai rău,să găsesc bolovani în colet,în locul maşinuţei,iar eu nu mă mai joc cu maşinuţe,am trecut de vârsta aia..
oare dacă ai lua o machetă de la un magazin,să zicem aa,şi macheta respectivă ar avea vopseaua îngroşată,sau o roată desumflată,să zicem,ai face acelaşi circ?ca să nu mai zic că la magazin nu iei kyosho cu 155ron
eu am luat machete 1/18 numai din magazin şi am păţit aşa
la fiat500 norev,lipsă antena radio
signature models,oglindă căzută în cutie
highway61,lucruri oribile..vopsea proastă,zgârieturi,nichel şters...
ricko lincoln,stema strâmbă,imposibil de îndreptat
motor max,numere strâmbe
aa volvo,centură de siguranţă ruptă,zgârieturi serioase,nu vopsea îngroşată
şi,ce crezi?le mai am şi acum...nu le-au primit înapoi cei de la care le-am luat,eventual le-am revândut
tu ai cumpărat de la mine,nu ţi-am pus pistolul la cap şi nu te-am obligat să cumperi de la mine
cert e că nu o să-ţi mai vând nimic niciodată,deoarece se pare că eşti glumeţ..tu vrei la 2 lei machete nou-nouţe..repet,dacă vrei machete noi există magazine specializate,nu pe forumuri
eu cred că aia ai cumpărat,aveai chef de niţel scandal,sau poate vrei să vezi dacă-ţi merge să iei o machetă la preţ mic şi apoi să-ncerci să vezi dacă mai poţi primi şi o parte din bani înapoi
nu e frumos,însă îţi admir inteligenţa

Mihai90 21-08-10 14:03

şi eu am dat 440ron pe acel volvo autoart fără centuri,aşa ca idee
nu aş zice că-ş samsar deoarece nu trăiesc din machete..poate vând o machetă de 150 ron la 2-3 luni,şi oricum nu fac profit deoarece vând în pierdere
însă,schimburi fac săptămânal,dar nu prin poştă...şi oricum de acum înainte nu cred că mai vând nimic nimănui,poate dau de încă unul ca steaua căruia îi trimit o machetă la care am precizat dinainte eventuale defecte,am cerut şi un preţ rezonabil pe ea,întrucât pe aici văd că un kyosho bmw e cam 260 ron nou-nouţ..de fapt tot second hand,dar cu cutie şi fără defecte...şi apoi iar mă trezesc că inventează alte defecte şi vrea un alt preţ
am mai vândut eu,poate şi machete cu adevărat stricate,chiar aici pe forum,dar dacă omul a vrut să cumpere,n-a comentat,a fost mulţumit...cum ziceam,vrei machetă nouă,mergi la magazin,nu la samsari de pe forum..din care fac şi eu parte..sau făceam,că mi-am dat demisia..şi aşa nu făceam cine ştie ce bani

steaua23 21-08-10 14:37

Esti penibil. Te incadrezi clar in stilul samsarilor, dar aia mai "slabi" ca sa nu folosesc alt cuvant. Nu ma intereseaza nici cat ai dat tu pe ea si nu ma intereaza nici daca ai luat tu o teapa. Problema e ca ai pasat-o mai departe ... fara sa zici nimic si acum cauti scuze penibile. Eu n-am zis ca pretul era mare, am zis ca am fost de acord sa platesc un pret pentru o macheta cu vopseaua unpic ingrosata pe aripa si tu mi-ai trimis altceca si acum ai nesimtirea sa te dai drept victima.
EU nu caut scandal si drept urmare am vb pe pm pt o solutionare pasnica, dar tu te-ai apucat sa scri prostii, caz in care era nevoie de parerea ambelor parti. Ti-am mai zis si iti mai scriu odata ... 155 nu e suma importanta, dar si asa e mult prea mare pt. caracterul tau.
Oricum, din cate mesaje mi-ai dat ... nu imi lasi decat impresia ca esti ori labil psihic ori super nesimtit.
Auzi ... nu-mi mai vinzi nimic :lol: ... asta e cea mai tare faza pe ziua de azi.

ps: ti-am mai scris ca orice magazin iti schimba marfa daca soseste cu defect.

steaua23 21-08-10 14:41

6 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by DrifterGT (Post 3600024)
Steaua23 , mai bine iti luai M5 1:18 de la Maisto Premiere cu 148 ron , nou noutz in cutie ! Cu toate ca nu exceleaza in detalii dar este peste Kyosho ala de 155 la vopsea!

Cu siguranta este mult mai bine vopsit. Oricum, ce ma mira e ca acest indivit spune ca e normal sa fie defecte de genul asta la o macheta ... :)
O sa incerc revopsirea ei si voi vedea dupa ce si cum :)

later edit: am pus si poze. la o eventuala revopsire probabil ca macheta ar arata mult mai bine, dar asta implica costuri suplimentare, caz in car ma simt indreptatit sa cer o parte din bani inapoi. Puteti observa si voi defectele de pe praguri . aripi si plafon + defectele de la stergatoare si faruri. Restul elementelor arata bine.

Mihai90 21-08-10 15:25

culoarea e originală,e clar...s-a văzut asta pe ebay...
nu are cum să fie revopsită...cine are această nuanţă de vopsea?
practic eşti nemulţumit de vopsea..îmi pare rău,dar dacă faci poze la orice mahetă 1/18 se pot observa defecte de vopsire
eu cred că exagerezi,în poze săd probleme mai serioase pe aripi,atât..cele din spate..în rest e completă..cauţi nod în papură..aşa pot să iau şi eu la întâmplare orice machetă 1/19 şi îî găsesc 1000 de defecte...o roată mai mare,o oglindă strâmbă..aşa sunt machetele,nu sunt perfecte...tind spre perfecţiune dar nu sunt..te rog nu mai cumpăra sh-uri,pentru binele tău ia doar de la magazine,aşa vei fi cu adevărat mulţumit.
un fost samsar,actual om cinstit

DoYaSeeMe 21-08-10 15:59

Mihai90, ar fi corect sa primesti macheta inapoi si sa inapoiezi banii. Daca ea s-a deteriorat la transport, este vina ta ca nu ai ambalat-o corespunzator. Steaua23 nu distruge machete, eu nu am avut nicio problema cu el, a cumparat zeci de machete de la mine, pot chiar sa-ti garantez ca-ti va returna macheta in aceeasi stare in care ai trimis-o. Daca refuzi returnarea machetei sau macar a 40-50% din pretul cu care ai dat-o, dovedesti faptul ca ai vrut sa faci o gainarie.

Raritate sau nu, un AutoArt / Kyosho deteriorat si fara cutie nu valoreaza mai mult de 70-80 lei, chiar si mai putin daca are piese lipsa.

bmwh548 21-08-10 16:16

Avand in vedere ca tot demontez machete si stiu cu ce se mananca vopseaua de fabrica imi permit si eu cateva remarci: aia ori a fost revopsita ori in ziua aia chinezii erau beti (alegeti voi varianta care vi se pare mai plauzibila).
Nu e nevoie de poze profi pentru a vedea ca vopseaua are multe defecte fata de cel declarat de Mihai90, chiar si pozele lui sunt suficiente. Parbrizul a fost demontat (vopseaua ciupita sus la cupola), multe ciupituri de vopsea in zonele de risc (muchiile portierelor, aripilor) acolo unde exista componente mobile de obicei, pentru ca vopseaua aplicata acasa e sensibila la accidente.
Luciul vopselei e destul de slab insa culoarea pare relativ uniforma (semn ca nu s-a incercat doar retusarea unei zone).
Geamurile sunt cele originale? Daca da, cu ce au fost sterse de praf? Cu smirghel cumva?
Si ca sa trec in revista si unele remarci ale vanzatorului (nu mai dau citatele exacte ca ma dor degetele):
- Cine crezi ca vopseste asa o macheta? Oricine are ceva experienta si rabdare poate scoate rezultate excelente chiar si cu niste banale sprayuri.
- Cine crezi ca are nuanta asta de vopsea? Oricine se duce la un magazin specializat poate sa comande orice nuanta de vopsea (mata/lucioasa, metalizata/nemetalizata etc).
- Eu m-am uitat la ea si nu avea alte probleme. Imi pare rau, dar ai nevoie de niste ochelari cat mai urgent. Avand in vedere ca mai faci si scoala de soferi as zice sa mergi cat mai repede la un control ca sa nu te vedem la stiri.

Nu ma erijez in judecator, nu stiu daca Mihai90 a revopsit-o sau doar a luat-o asa, dar comportamentul lui nu mi se pare normal.

2010 21-08-10 17:41

Quote:

Originally Posted by Mihai90 (Post 3600395)
n-am vrut,dar se pare că vrei să te pui ghine cu cumpărătoru'

Dude de cand te stiu eu nu ai stat atata timp ON pe forum...iui....
Comportamentul tau lasa mult de dorit...te rog eu fff mult pune frana ca de aseara stai calare pe Feed back si ai devenit fff plictisitor cu atatea explicatii..care nu fac decat sa te adanceasca mai mult in..
gata punct, vb pe pm, la tel..deja avem 3 pagini cu aberatii..

steaua23 24-08-10 23:19

In concluzie mare - pt. mihai90. User ce vinde machete cu problemw mari, cunoscute de el, dar pe care refuza sa le recunoasca ulterior. In concluzie, trebuie catalogat TEPAR. Nu recomand decat in cazul in care vreti sa aruncati banii pe geam !!!:lol:

+ andy design X - totul a decurs perfect

+ 3dutzu - totul a decurs perfet

+ doyaseeme - o alta comanda si din nou totul a decurs de 10+

+ autoart.ro - seriozitate mare, chiar surprinzatoare.

+ radu1976 - user foarte serios

+ raduferrari - user foarte serios

+ promo - user foarte serios

+ hobbyland.bg - magazin serios. comunicare de nota 10.

+ dorin_cdg - user foare serios

cam astea ar fi. restul tranzactiilor sunt inca neterminate, dar nu cred sa fie probleme.

Darius DMS 28-08-10 11:58

am si eu o intrebareL L4ur mai traieste???? ce se aude de el?? astept o macheta de o luna:cry::cry:era pentru ziua celui mai bun prieten:cry::cry:...el a zis ca o pune acum 2 saptamani prin fan curier...degeaba...la telefon nu raspunde pe mess nici atat...ce sa cred din asta??:???::???::???:

uniquevl 29-08-10 11:35

Laur e plecat cu serviciu eu asa stiu de acum o saptamana

THUNDER77 29-08-10 15:26

Tu esti avocatul lui Laur ? Nu crezi ca e normal sa raspunda la telefon macar ? Laur vad ca a cam luat-o razna in ultima perioada.......pacat.....

All times are GMT +2. The time now is 11:48.

- Copyright 2026 4Tuning