![]() |
Vand,inchiriez fete bune rau 100 E ora si 1000 E de vanzare ptr poze contactatima pe prv.Apropo nu vand sau inchiriez la minori sub 15 ani si la mosi peste 25 de ani.Oferta e valabila pana maine la ora asta
A si mai am ceva prin casa prezer*A*i*e folosite 500 lei grei bucata |
Cumpar datele unei fete!!! sau mai multe.. sa fie blonda, inalta...si intre 18 si 24 de ani !!! Carnetul de conducere este obligatoriu!!!
:peace: |
predau contract leasing pt dureri de cap 1.9 TDi ;)
|
skimb hartie igienica folosita pe o parte cu betisoare de urechi folosite la un capat :lol:
|
cristi_ubs ti`a luat`o alticeva inainte
am mai zis cineva asta :twisted: :roll: |
Vand 1 bucata Dacie din 89 cu urm. imbunatatiri:
dizpozitiv electromagneti de injectie bipolara a benzinei prin extrapolare tridimensionala a valvei de excursiune magnetohidrodinamica?.......acum de generatia a 2-a, ce are urmatoarele imbunatatiri: Cap injector cu duza trihiperparabolica si presiune pseudoatmosferica data de pompa V12 in linie sub forma de stea. Are turbina de la RENO ce impinge aerul in motor prin tragere si se regeleaza din interior ridicand capota. Cutie in 21 de viteze cu schimbator Shimano, transmisia finala se face prin funie( Atentie..nu patineaza, masina este dotata cu dispersor de nisip pt transmisie) La exterior am eleron de tip bengos, pragurile de la usa, jante cu 1 spita, vopsea in 3 culori negre, folie cu basici, turometru util 0-2500 si fantezist 0-8000. Dotari : Ghidon multifunctional cu butoane rosii de tip NOS dar care sunt folosite pt GPL,cap de schimbator pe auriu,2 chibrite, 1 bucata cd cu manele in geam. Masina este dotata cu 2 bucati taburet lemn pt sofer si pasager si un cerseaf intins intre manerele portierelor din spate pt ceilalti ocupanti Suspensie tip Corny, special conceputa pt a suporta greutatea sacilor cu tarate, porumb si a ocazionalului porc din porbagaj |
accepti si carduri sau doar cash?
Re:
Quote:
|
hahahaah ...
off topic Anami tuh esti tipa blonda .. inalta si cu ochelari care ai fost prezenta la adVANTAGE .. ?? aia cu picioarele pana`n gatu meu ??? |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
depinde ce inaltime ai :wink: |
Re:
Quote:
ehh am destul .. nu sunt cat copilu` minune .. la un momentdat .. sttateai cu spatele la pretena mea si eu eram in fatza ei .. nu mai stiu cu ce draq eram imbracat .. las k ma uit p poze ... am si eu vre`o 1 si 85 cam asa |
Re:
Quote:
nick`ul nuh .. fatza nici atat .. putin din spate da ... :)
|
eh.. asta e.. bine ca macar in spatele meu puteti avea incredere :lol: :lol:
| All times are GMT +2. The time now is 23:01. |
- Copyright 2026 4Tuning