![]() |
Re: E36 - 316i sedan '94 Proiect Restaurare !
Quote:
Quote:
PS : nu a observat nimeni ca in poze masina apare cu noul parbriz?:)))) |
6 Attachment(s)
Update : Incepand de azi mi sa pus la dispozitie "logistica" sculele si oamenii dintr-un service bosch [ cu ajutorul sefului de service de acolo , care a inteles ca mai sunt si oameni care doresc sa faca adaptari / modificari la o masina si nu doar sa inlocuiasca o piesa , asa ca azi am dus masina acolo si de la orele 14:00 am inceput sa demontez fata [ cu greu din cauza suruburilor gripate ]....
Maine voi continua cu partea dreapta... PS : Da , cel negru e un BMW M6... |
Ai pile !!!
|
Bratul fata cu tot cu pivoti in ce bani te-a ajuns?Si de unde ai luat(Autokarma)?Daca nu e confidetial....
Cat despre lucrare,la ora actuala mi se pare cel mai ok sedan restaurat de pe forum si la care,cu ajutorul unui cunoscator e pe calea cea buna, chiar mai mult decat buna!Succes in continuare ca e superb ce iese din el. |
Quote:
Quote:
|
9 Attachment(s)
Day 2 :
Montat tot pe partea din fata , un surub sa hotarat sa crape direct in fuzeta [ nu e problema , mai am 2 de rezerva cu tot cu senzorii de abs. Pe spate m am trezit ca nu am protectii la amortizoare [ se rezolva si alea ] , curatat tot pe acolo , uns , reglat si termin de montat maine ce mai e nevoie pe acolo ! |
Arata promitator! Mult succes in continuare, sunt curios cum va arata in stadiul final.
|
10 Attachment(s)
Quote:
Day 3 : montat suspensia spate , facut flush complet la sistemul de franare cu lichid de frana ATE dot 4 SL , au mai ramas de facut directia [ trebuie sa primesc intai distantierele de 5 mm comandate de la yoyo_tim ] si noi bielete antiruliu la puntea spate Momentan cateva poze trase cu telefonul. Pana luni cel tarziu rezolv si cu distantierele. |
Comentariile sunt de prisos!Lookin' good:D:D
PS:Bara fata.....nu e pusa cum trebuie sau e din cauza bandourilor.....vede....altfel:???: |
Quote:
|
Ai grija cu distantierele de 0.5 ca nu cred ca au buza de centrare si e foarte greu de prins janta... daca nu o pui bine o sa vibreze volanul.
Eu am patit asa la un E39 si acum trebuie sa cumpar unele de 1 cm. Bafta cu masina! Arata foarte bine! |
Quote:
Pozele le-am văzut mai devreme pe fb, mașina arată foarte bine, oricum era de așteptat! Baftă! |
Quote:
Quote:
Multumesc baieti , stiu problema la e39 , dar asta e din cauza diametrului butucului , la e36 permite sa faci buza de centrare , am apelat la userul yoyo_tim pentru ca din ce am vazut e singurul de care clientii au fost multumiti la inelele de 5 mm. PS : de ce spui ca era de asteptat sa iasa asa cristy? |
Quote:
Quote:
|
Tare rau masina!
Bafta in continuare cu proiectul!:) |
| All times are GMT +2. The time now is 03:03. |
- Copyright 2026 4Tuning