![]() |
Re: SPANIA
Pana la urma cine mai merge in Arganda?Si cand?
Cum ne intalnim? Eu ma duc si sambata si duminica. |
pana la urma urmei cine merge in arganda ??
oare cat o fi intrarea :P ? |
Intrarea spectatorilor e gratis.
Cei care expun masinile platesc 15E daca tin minte bine.. |
si e sambata si duminica de la ce ora pana la ce ora ?
|
Nu stiu exact,eu sambata ma duc in jurul ore 13 cred.
Sper sa fie vremea ok,ca daca e ca azi,e nasol.. Vreau sa merg si sambata si duminica pentru ca nu stiu cand au astia driftul,in care din zile,si nu as vrea sa-l pierd.Sunt curios sa vad cum stau lucrurile aici. Se pare ca organizarea cam lasa de dorit..dar noi sa fim sanatosi.. EDIT: Au pus astia in sfarsit o harta cu locatia exacta: https://img168.imageshack.us/img168/1...intoferial.png |
Am gasit si programul:
Quote:
|
Quote:
Din partea mea de acord. Trimite cum se ajunge si sa cautam un sfirsit de saptamina ca sa raminem intelesi. Daca mergeti prin arganda, poate ne vedem pe acolo, eu merg simbata mai pe seara. Incerc sa ajung pe la 7 sa vad driftul. Salutari |
Quote:
la nevoie este loc suficient si pt sa ramaneti peste noapte, pe fete le primesc cu mn in pat =))=))=)) glumesc. daca aveti animale de casa sa nu cumva sa nu le aduce-ti sa se bucure si ele de 3000m de parcela eu de todas formas o sa imbrac tricoul 4tuning, dar sper sa imi permita vremea sa-l port :D |
Quote:
Audi-ul A3 roz l-am vazut in Maxi Tuning:-) |
Quote:
|
Quote:
asa este am sunat acuma la 01:35 si am vb cu unul dintre organizatori, si este anulat. imi pare rau ce zice-ti daca va mobilizati cu toti si veniti weekendul asta la mn.. la un par de chuletas ? |
Quote:
Sunt ferm convins ca organizatorii stiau de treaba asta mai repede..dar au sperat pana in ultima clipa ca se poate rezolva..noi sa fim sanatosi.. |
Quote:
asta e la urmatoarea atunci ca mai sunt o gramada :-) |
Te rog mult,pune aici evenimentele din apropierea Madridului (~100km) cand mai afli de ceva nou.
Mersi;) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:14. |
- Copyright 2026 4Tuning